Hogy menjek így kirándulni?
Szia
Hmm.. Igazából ez nehéz ügy. El kellene menned dokihoz akinek ha elmondod a problémád akkor fel fog neked írni fogamzásgátlót. Csupán azért mert avval csökkenteni lehet a vérzés erősségét. Ha esetleg nem akarsz menni dokihoz ( pedig tényleg nem kell félni tőle) akkor kórházakban vagy gyógyszertárban lehet kapni jó vastag betétet ami elég sokáig jó még nagyon erős vérzésnél is.
Tampont nem tudom hogy milyet használtál. De ajánlom neked az Ob. Pro Comfort mini-t. Nekem nagyon bevált és könnyű volt felhelyezni.
De szerintem a doki a legjobb megoldás mert a gyógyszer tényleg segít. Nekem is ez volt a problémám és most már nem kell evvel küszködnöm.
Görcsökre pedig szintén nagyon jó görcsoldókat lehet kapni.
Jó kirándulást ;) :D
Ú hát nehéz eset. Valahogy játsz beteget vagy valami:S Nem kéne így elmenned, kellemetlen lesz, tapasztalat :S
Szerintem amúgy a gyógyszer nem biztos hogy a legjobb megoldás 15 évesen...
Nőgyógyásszal konzultálj a közeljövőben. Bár valszeg ő is a tabit fogja mondani...
Anyukáddal beszéld meg mégegyszer. Ő is nő, nem igaz hogy nem fogja fel!!
Az éjszaai átázás ellen én a vattát tudnám ajánlani.Az éjszakai betéttel együtt használd, sima háztartási vatta.
Nekem is hihetetlenül nagy görcseim vannak, én Cataflam-fájdalomcsillapítot szedek rá iylenkor, de sajnos azt hiszem, hogy ez csak receptre kapható, de azért kérdezd meg anyukádat, hátha van otthon. Nekem ez az egyetlen, ami valamennyire enyhíti a görcsöket.(de ez nagyon erős fajta, naponta max 2-3at szedj be)
Amúgy megértelek, én ennyi idősen még suliba is utáltam menni nehéz napokon, de a kirándulást tényleg ne hagyd ki szerintem. Lényeg, hogy a vatta tényleg jó, használj jó sokat, és akkor valószínűleg nem ázol át.
Köszönöm a válaszokat.Nem szeretnék fogamzásgátlót szedni,mert másmilyen hormontartalmú gyógyszert is kell szednem,ez is kicsit lecsökkentette a vérzést,de még így is rossz.Apummal nem beszélek ilyen dolgokról.Meg kicsit ciki lenne ha látnák,hogy egy nagy 'pelenka' van rajtam.
Anyum szerintem azért nem érti meg,mert neki mindig nagyon kevés volt és sose görcsölt.Szerinte ki fogom bírni és evvel meg kell,hogy tanuljak együtt élni.
'Betegjátszáson' gondolkoztam én is,de már biztos feltűnne anyuéknak,mert már szinte sírva könyörögtem,hogy ne kelljen mennem,de hallani se akarnak róla.Egyébként azt a tampont próbáltam amit írtál,de nem megy fel.
jajj szegénykém:(
nekem is ennyire erős a vérzésem, szóval tudom miről beszélek. Egyszer meg kell barátkoznod a tamponnal,higgy nekem! Nekem azóta megváltozott az életem. Olyan nincs hogy valakinek nem megy fel! Gondolj arra, hogy mennyivel jobb lesz, ha már tamponozol! Nem ázol át, nem lesz rajtad "pelenka", nem kell vattát használnod, és ugrálhatsz ahogy akarsz :)
Anyukádat fűzd továbbra is! Szerintem pelenkában nem lesz kellemes! Főleg hogy túráztok... mensi alatt én nem bírok túrázni, nemtom te hogy vagy vele. És mi lesz ha begörcsölsz túra közben? Micsinálnak veled?
cataflam tényleg jó, de vigyázz mert baromi erős és nem szabad sokat bevenni.
Anyukád hogy lehet ilyen???? Valahogy muszáj beszélned vele normálisan.
Ha mégis elmész kirándulni, akkor tampont vigyél, hátha megpróbálod és sikerül. Meg jó sok betétet meg vattát. De ez nem megoldás:S
drukkolok hogy otthonmaradhass és a tampont is sikerüljön felhelyezned.
11:31. nem tudom hogy nő vagy e vagy férfi, de ha igazán tudnád milyen egy baromi erős vérzés baromi erős görcsökkel, akkor nem az lene a fontos hogy családi kirándulás... Mert így lehet elmegy, de neki csak szenvedés lesz az egész!
Persze, a menses nem kifogás semmire, mert alap dolog, de azért túrázni 5 napig pont a legerősebb napokon? főleg hogy így megszenved vele... ráadásul görcsöl is :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!