Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy menjek így kirándulni?

Hogy menjek így kirándulni?

Figyelt kérdés
Holnap kirándulni megyek az osztállyal, de ma megjött így holnap elég erős vérzésem lesz, és máskor is előfordul hogy átázok, hátmég így hogy nem is tudok olyan gyakran mosdóba menni.Mi legyen?
2011. ápr. 1. 14:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem lesze lehetőséged wc re menni,esetleg tampom+betét a bizti kedvéért?!Hidd el megáll a busz majd olyan helyen ahol tuudsz cserélni.
2011. ápr. 1. 14:49
 2/6 anonim válasza:

Te ismered a tested, de szerintem kár lenne egy jó kis kirándulást kihagyni. A tampon nem túl egészséges, de ilyenkor jól jöhet. Könnyebb cserélni és tárolni is. Mert remélem, nem gondolsz arra, hogy majd pl.: az erdőben elhajingálod a dolgaid????!!!!

Attól se félj, ha nagyon görcsölős vagy, ugyanis a mozgás jót tesz a menstruációs fájdalmak ellen. Mindig csak elindulni/elkezdeni nehéz!

2011. ápr. 1. 14:52
 3/6 tetris ***** válasza:
Hát azt azért vedd figyelembe, hogy az erdőben nem nagyon fogsz tudni bebújni a bokorba, mert még nincsenek levelek. Vagyis csak úgy tudsz cserélni, ha lemaradsz, és utolsóként megállsz valahol a tamponnal ügyködni. Legyen nálad váltás gatya, mert ha átázol, akkor még jól fel is fázhatsz. Lehetőleg ne fehér nadrágba menj kirándulni.
2011. ápr. 1. 15:27
 4/6 anonim válasza:

szia

hány éves vagy?? ha még túl fiatal akkor nem túl jó tampont használni bár ilyen esetekben okos lehet. Menj fekete nadrágba és vegyél fel vastagabb betétet mert ha átázol akkor fel is fázhatsz és fertőzést is kaphatsz. Esetleg ha betétet használsz vehetsz anionosat.Ha esetleg tampont használsz vagy szeretné abban menni kirándulni akkor normál méretet helyezz fel az extra nem jó mert könnyebben megsértheti a szűzhártyát. Tampont úgy 3-6 óránként kellene cserélni. De tampont igazából akkor kell cserélned ha meghúzod a kihúzószálat ha könnyen csúszik kifelé akkor cserélned kell ha nem akkor pedig még korai a csere. én is elmentem erős vérzéssel kirándulni 13 éves koromban és a barátnőm segített mert mindig ketten maradtunk le és figyelte hogy nem e jön senki. Szerintem megtudod oldani és ne hagyd ki a kirándulást de úgy gondolkodj hogy körülbelül hány órára mentek

2011. ápr. 1. 15:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Menstruáció miatt ne szalassz el ilyen jó élményt.
2011. ápr. 1. 16:03
 6/6 anonim ***** válasza:
tampon+betét(sztem északait vigyél) az jó erős;)
2011. ápr. 3. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!