Tényleg van olyan nőgyógy. Magánrendelő, ahol teljesen meztelenre kell vetkőzni?
Figyelt kérdés
Ismerős mondta, hogy ahová ő jár, ott mindent le kell venni a vizsgálathoz, de ez most csak kamu, vagy tényleg van ilyen? És ha igen, miért? Volt már valaki ilyen helyen?2009. aug. 11. 09:56
11/14 anonim válasza:
Debreceni orvosokról is hallottok vagy tapasztaltok ilyet mint amiket irtak a fórumba? Én még nem kerültem ilyen helyzetbe, de azokat el is kerülném. Kik ilyenek, akik nincsennek tekintettel?
12/14 anonim válasza:
Hát én a fővárosban voltam egy gyerek- és tinirendelőben, privátban, és egy kedves fiatal doktornő fogadott. Első alkalommal tényleg megkért, hogy vetkőzzek le teljesen, de aztán többet nem fordult ilyen elő, és máshol sem. Mondjuk engem nem zavart különösebben, nem vagyok szégyellős, egyedül a jéghideg padló nem tetszett, mert ha már meztelenre, akkor gondoltam a zoknit is le kell venni. Azóta nem szoktam, sem totál levetkőzni.
13/14 anonim válasza:
Tavaly elküldtek urológiai ultrahangra, a húgyhólyagot nézték hasfalon keresztül, tehát semmi különleges vizsgálat. Egy idősebb nő volt a doki, és rám parancsolt, feküdjek az asztalra, előtte mindent vegyek le derékon alul. Rohadtul nem értettem, mi a bánatnak, amikor csak a hasaomon kellett húzgálnia azt a trutymóba mártott izét. Nyilván hogy kellemetlenül érezzem magam, más egyébre nem tudok gondolni.
14/14 anonim válasza:
nekem olyan volt hogy lekelett venni a ruhámat meg mindent és a doki a lemet fogdosta meg vizsgálta utána meg a puncimat nézegette meg ijeneket nagyon kelemetlen érzés de kibírható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!