Dr. Turi& Tsa magánrendelő (nőgyógyászat)? Fontos!
Én dr.Kovács Eszternél voltam kb.10-15 perc vol Uh-val,24 ezer ft,számla nélkül(kb.hét hónapja).
Az ultrahangomat elnézte,feleslegesen,ha rajta múlik megműtött volna...Mint kiderült látott egy cisztát,ami soha nem is létezett,legalábbis másik két orvos,ugyanazon a felvételen pár órával később nem látta..
Szerintem ne menj oda,egy régi ház,sokadik emeletén,egy lakás van kialakítva,abszolút nem intim a környezet sem,és ezek után én azt mondom,hogy szakmailag sem jók..
Kétszer voltam,többet nem megyek!Helyette a Maternity Magánklinikát ajánlom,össze sem lehet ezzel a rendelővel hasonlítani..
Szia,
Lehet,hogy a többi orvos jó itt is,de én nem próbálom ki az biztos...
www.maternity.hu
Kútvölgyi Kórház(Moszkva tértől pár percnyire).
Itt sem olcsó egy vizsgál,de a recepción kell fizetni,számlát kapsz,és hát a rendelő színvonalát sem lehet összehasonlítani.
Dr Rigó Barbara nagyon jófej,aranyos,hozzá járok valamint dr Sándor Gyulánál voltam egyszer,ő vele is meg voltsm elégedve,nagyon korrektek,az ezredik kérdésedre is türelmesen válaszolnak:)
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!