Terhességi tesztet csak akkor lehet használni amikor már a menstruáció késik? Vagy még menstruáció előtt 10-15 nappal is lehetséges?
10-15 nappal a vérzés előtt terhesség sincs.
Biológia órára nem árt néha bejárni, elég hasznos.
Ovuláció a menzesz előtt kb. 14 nappal van, ha akkor megtermékenyül a petesejt, akkor is még 7 nap, mire elkezd egyáltalán beágyazódni. Onnantól beszélünk terhességről...
Aztán még ahhoz is kell pár nap, hogy akkora legyen a hormonszint hogy a teszt kimutassa.
Az ovulációtól legalább 1-14 napnak kell eltelnie, hogy kimutassa a teszt...
Egyébként ha nov. 10-e körül kellene megjönnie, és tegnap volt az aktus, akkor BAROMIRA SÜRGŐSEN MENJÉL EL ESEMÉNY UTÁN TABLETTÁÉRT, mert kb. pont ovulációkor sikerült ezt a kis malőrt összehoznotok.
leirom hogy mi történt.. hátha okosabbak leszünk..
tegnap előtt voltam vele együtt.. és amikor elment és levette a gumit, akkor észrevette hogy nem annyi van benne mint amennyinek kéne... és hogy lehet hogy kifolyt, vagy ilyesmi.. bár ez a kifolyásos dolog, nem hiszem hogy belém jöhetett ( ha ilyen történt ), mert ő feküdt, én pedig ültem .. tehát ha kifolyik akkor ő rá, és nem belém.. illetve ez hogy nem mindig ugyanannyinak kell benne lennie, ez függhet attól is hogy mennyire izgult fel meg stb.. nem?
Ugyan már...lyukas volt vagy nem? Ha nem, akkor nem folyt ki.
Nem mindig ugyanakkora adag sperma jön, főleg ha már nem az első aktus volt aznap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!