Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Késik a menszeszem. Lehetséges, hogy terhes vagyok? Vagy csak az idegességtől késhet? Nem tudom mit tegyek. Csináltam eg tesztet, de szerintem nem jól sikerült.
Figyelt kérdés
A múlt hónapban fogamzásgátló tabit szedtem, de helytelenül (egy orvosom ajánlotta pattanások miatt) .. lehetséges hogy megzavarta a hormonjaimat, ezért késik most is pár napot? Babát nem szeretnék, mert még tanulok... próbáltam csinálni 1 tesztet, de mivel ebben nem vagyok járatos szerintem nem jól csináltam...lehet csak a félelemtől de látok ott 1 NAGYON HALVÁNY CSíKOT... Vagy az is lehet hogy az idegességtől késik?2012. okt. 5. 09:32
1/15 anonim válasza:
A tesztről nem tudsz feltölteni képet?
2/15 anonim válasza:
Milyen gyógyszerről van szó, mióta szeded, mióta tart a gyógyszerszünet, reggeli első pisilésnél használtad a tesztet?
3/15 anonim válasza:
Csinálj még egy tesztet. Gondolj bele, ha már terhes vagy, úgyis mindegy, nem csinálhatod vissza, tudd meg minél előbb, annál több időd lesz gondolkodni a folytatáson. Ha meg nem vagy terhes, jobb minél előbb megnyugodni. A teszttel mindenképp jól jársz. A halvány csík is csík, de a teszt tévedhet, bár ritkán.
4/15 A kérdező kommentje:
Kb augusztus elején volt az hogy elkezdtem szedni a fogamzásgátlót..anyukámnak ajánlotta egy itteni orvos a pattanásaim miatt...azt mondta az ő lányának is bevált..de a menszeszem után 1 héttel kezdtem el szedni..az utolsó tabit már be se vettem mert nagyon izgultam hogy miért nem jön meg..az utolsó tabi után 5 nappal megjött...ez volt szeptember 1.-én...a ciklusom szerint hétfőn vagy kedden kellett volna megjönnie.. ma reggel csináltam a tesztet, de még az 1. csík sem látszott (elázhatott).. most pedig ahogy nézem szinte nem is látszik se az 1. se a 2.... csengettem a barátomnak, hogy ha jön hazafelé a munkából vegyen 1 új tesztet, mert meg szeretnék bizonyosodni róla, hogy nem vagyok terhes... :(
2012. okt. 5. 10:11
5/15 anonim válasza:
Ha elkezded szedni a tabit, megváltozik a ciklusod. Amíg szeded a gyógyszert semmiképp nem jön meg, csak a 7 napos szünetben. Attól jön meg, hogy nem szeded be, és ez így is történt. Nem mondta a doki, hogy hogy kell szedni? Vagy most szeptemberbe hogy szedted? Végig rendesen?
6/15 A kérdező kommentje:
szeptemberben már nem szedtem...mert már később mondta az orvos hogy szedjem tovább...de viszont rosszul megint nem akartam szedni..ezért gondoltam hogy ezután a menszeszem után folytatom rendszeresen legalább 2 hónapig.... :( mi lehet a baj?
2012. okt. 5. 10:22
7/15 anonim válasza:
Gondolom citromixről van szó, melynek mellékhatása a fogamzásgátlás. (nem írtad a nevét le) Már nem menstruációd, hanem megvonásos vérzésed van. Amikor abba hagyod a gyógyszert, utána jön meg. Előfordul, hogy 4-5 napra rá, ezért nem kell pánikba esni, ha még itt nem tartasz. Fogamzásgátlónál előfordul, hogy nem is fog megjönni, de ha rendesen szeded, nincs hányás, hasmenés, akkor nincs gond.
8/15 anonim válasza:
És nem védekeztetek? A gyógyszer utólag nem hat! Ha abbahagyod másnap már teherbeeshetsz!:(
9/15 A kérdező kommentje:
de még ebben a hónapban is késhet 4-5 napot? hiába nem szedtem?
Védekeztünk, és nagyon vigyáztunk, mivel egyikőnk sem szeretne babát (még).... :(
2012. okt. 5. 10:41
10/15 anonim válasza:
Akkor ne aggódj, de tesztet csinálj. Késhet-e? Van akinek több hónapig nem jön meg, miután abbahagyja a tablettát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!