Ugy erzem es a jelek is arra utalnak hogy a menstruaciom meg kene jojjon pl: pattanas, faj a petefeszkem korul, erzekenyebb vagyok. De megsem jon meg. Miert van ez?
Hasonló problémám van, nekem már két hónapja nem jött meg. :( (Nem vagyok terhes...)
Egyrészt tényleg a stressz és a sport, akár fogyás (nekem mindhárom van/volt, bár a sport nálam is csak magamhoz képest sok), másrészt pl. bujkálhat benned valami betegség talán? Úgy értem, pl. vírus. Én mára betegedtem le teljesen, tegnap már fájt a torkom, előtte jele nem volt...
Azt mondják, ha háromszor marad ki, akkor mindenképp el kell menni orvoshoz, addig viszont csak akkor, ha más baj is van, mert egyébként a kimaradás lehet "normális".
Én pl. még mindenképp megvárom, hogy most ez a nyavalya elmúljon, mert addig úgysem tudnak megállapítani szerintem semmit.
Amúgy pont az egyetem kezdetén, az egyik barátnőm ugyanígy járt, neki háromszor maradt ki, így orvoshoz is ment, és az volt a diagnózis, hogy az egyetem miatti stressz, meg a környezetváltozás (életében először kollégiumba költözött, távol otthonról, kicsit megviselte...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!