Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Felfazas miatt keshet a...

Felfazas miatt keshet a menstruaciom?

Figyelt kérdés
Egy hete felfaztam alulrol es nagyon fajt az alhasam amikor pisiltem! Ez befolyasolhatja a havi ciklust? 18/L

2012. okt. 23. 10:47
 1/7 anonim ***** válasza:
43%
NEM
2012. okt. 23. 10:56
 2/7 anonim ***** válasza:

felfázás nem azt jelenti, hogy alulról felfáztál - hanem, hogy húgyúti fertőzésed van, amit nem hideg, hanem baktériumok okoznak...mivel fájt a hasad, ezért sanszos, hogy már a kismedencédre is áthúzódott a fertőzés - és igen, nemi szervi fertőzés/gyulladás okozhatja a menzesz késését

teendőid: háziorvosi látogatás, terhességi teszt és nőgyógyászati látogatás...

2012. okt. 23. 11:06
 3/7 A kérdező kommentje:
De csak kb 4 napig fajt,es azota semmi..igazabol csak egy napja kesik ,meg erzem h gorcsol az alhasam meg a melleim is szoktak fajni mindig mielott megjon es ez most is igy van,csak epp h nem jon meg..
2012. okt. 23. 11:36
 4/7 anonim ***** válasza:

De bizony hogy lehet hidegtől is felfázás!

Ha nincs már tüneted, akkor elmúlt, szerencséd van, ha holnapra még mindig lenne, akkor háziorvos beutaló vizeletvizsgálatra.

2012. okt. 23. 12:14
 5/7 anonim ***** válasza:

"De bizony hogy lehet hidegtől is felfázás!" NEM, nem lehet - a hideg segíti a bacik szaporodását, de önmagában a hideg NEM okoz húgyúti fertőzést!!

"Ha nincs már tüneted, akkor elmúlt, szerencséd van, ha holnapra még mindig lenne, akkor háziorvos beutaló vizeletvizsgálatra." Háziorvos vizelettesztcsíkkal meg tudja állapítani a fertőzést, ehhez nem kell laborvizsgálat

2012. okt. 23. 12:21
 6/7 anonim ***** válasza:
"igazabol csak egy napja kesik" egy napos késés nem késés...
2012. okt. 23. 12:21
 7/7 anonim válasza:
DE IGENIS LEHET A HIDEGTŐL FELFÁZÁST KAPNI!Méghozzá a nőgyógyászom mondta!Az is igaz,hogy a baktériumoktól is lehetséges.De amit nem tudsz ténylegesen azt ne állítsd biztosra!!Kedves 18 éves lány,én is a nőgyógyász segítségét kérném.Sajnos befolyásolhatja a menstruációd késését,és ha nem mész hamarosan orvoshoz szövődményei is lehetnek!Ne játsz vele,komoly bajod is lehet!Üdvözletem.
2012. okt. 23. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!