A mellem nagyobb és érzékenyebb, de nem feszül. A menstruációm megvan. Délben hányingerem van. Sokat szédülök. Görcsöl a hasam. Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
A mellem nagyobb lett és érzékenyebb, de nem feszül. reggel nincs, inkább délben van hányingerem de nem sokáig tart. A menstruációm megvan, de elöbb jött meg mint kellett volna. sokat szédülök. és görcsöl a hasam. ez terhesség is lehet? vagy csak beképzelem magamnak?2007. szept. 1. 09:43
1/3 anonim válasza:
Szerintem vegyél egy tesztet és csináld meg. Egy hónapos terhességet már kimutat és akkor nem kell tovább emésztened magad. Amúgy az első hónapban én is még véreztem egy kicsit.
2/3 anonim válasza:
Mindenképpen keress fel egy nőgyógyászt!
A terhesség alatt is előfordulhat vérzés, viszont lehet hormonális problémától is.
3/3 anonim válasza:
Szua!
Mindenféleképp menj orvoshoz,nehogy késő legyen.Egy tesztet is csinálj előtte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!