Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Használhatok 14 évesen normál...

Használhatok 14 évesen normál tampont? FONTOS!

Figyelt kérdés
14 éves vagyok ,és azért szeretnék normált hasznáni mert holnap strandra megyünk és nekm megjött ! Kérlek segitsetek ! Az érdekelne nem lesz -e tőle bajom ? ÉS még nem használtam tampont ! Csak ennek gondoltam nagyob a nedvszivó képessége ! ÉS ninc sminim sem !
2009. aug. 9. 18:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan használhatsz, én is használtam ennyi idősen (szüzen).Bár tény, hogy egy kicsit kényelmetlen lesz az elején, de hozzá kell szokni ( bár ez is alkati kérdés).Először szerintem kend be egy kis testápolóval és úgy próbáld meg.Ne stresszelj ne félj nem esz meg:D....csak nyugodtan..lazulj el és sity-suty menni fog.Ja és ne legyél sokáig a vízben és legalább 2 óránként cseréld ki!!!!!Ja és vigyázz madzagra nehogy elővillanjon a bikinialsó alól mert az szintén ciki!
2009. aug. 9. 18:25
 12/13 anonim ***** válasza:

ne kend be a tampont semmivel!

ha otthon nem sikerül feltenni, akkor az óton inkább betétet használj, és ha megérkeztek, vegyél minit.

strandon pedig lényegében mindegy, hogy milyen nedvszívó, mert amint kijössz a vízből, cserélni kell. Nagy tampont kis hüvelybe nem ajánlatos tenni, mert a víztől úgy bedagadhat, hogy nagyon fájdalmas lesz a kiszedés.

2009. aug. 9. 18:35
 13/13 anonim ***** válasza:
Utolsónak igaza van, használhatsz light days-t is, mert ha kijössz úgyis cserélni kell. Eleinte fájni fog a normal ha más sose használtál tampont. a hüvelyt fokozatosan lehet tágítani, kezdd a minivel vagy a light days-el. Mire odaértek már biztos lesz nyitva bolt ahol tudsz venni.
2009. aug. 9. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!