Mybabymine kérdése:
Sos! Szerintetek meg fog jonni vagy meglepetes van a pocimban?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Augusztus 16.-an volt meg a menszeszem utoljara.21.-en mult el...a nogyogyasz beutalt ultrahangra ahol lekezeltek es nem allapitottak meg semmit.(kepet sem kaptam) 18.-an-19.en-20.- an enyhe vilagos barnas folyasom volt...szerintetek meg fog jonni?akinek hasonlo tapasztata van szivesen elolvasnam a tortrnetet.A dokihoz meg mennem kell a papirokkarl stb...2012. okt. 24. 22:21
1/11 anonim válasza:
Honnan tudhatnánk??? Ha doki sem mondott vagy látott semmit, akkor tőlünk mit vársz?
2/11 anonim válasza:
Ultrahangnál mondták volna ha látják a babát :$ lehet meg fog jönni, de majd doki elmondja mi a helyzet :)
3/11 anonim válasza:
Ne bántsátok!
Egy fiatal kismamának minden új. A hatodik babánál már nem fog kérdezni.
4/11 anonim válasza:
második vagyok... eszembe se jutna bántani, szerintem semmi sértőt nem írtam :$
5/11 A kérdező kommentje:
Nem azert irtam h itt is le legyek kezelve...eleg volt a bunko ultrahangos...es ez most az elso valaszolonak szolt...3. valaszolo. nem ohajtok 6 babat szulni...nemtudom miert irtad ezt a vegere...hat kosz a sok hasznos tanacsot magyaran a semmit.
2012. okt. 24. 22:39
6/11 anonim válasza:
Már nem azért kérdező, de most őszintén, mit vársz itt laikus válaszolóktól? Mi nem látunk beléd, ergo nem tudhatjuk, hogy babát vársz-e, vagy sem. Amúgy pedig szerintem az első válaszoló semmi bántót nem írt, csak az igazat.
:)
7/11 A kérdező kommentje:
En konkretan azok valaszat vartam akik esetleg voltak hasonlo cipoben...de lenyegtelen...ez az oldal is hanyagolva lesz mert egybol az lett mar h 6 babam lesz meg stb...
2012. okt. 24. 23:03
8/11 anonim válasza:
Kérdező!
Ez sok midentől függ.
Pl.: Hány éves vagy?
Mikor voltál utoljára együtta barátoddal, és hogyan védekeztetek?
Volt korábban ilyen problémás eseted?
9/11 anonim válasza:
Meglepetés a kindertojásban van, nem a pocidban! :D
10/11 anonim válasza:
Kedves kérdező! A 3. válaszoló megvédett, az hogy azt írta, hogy a 6. után már nem fogsz kérdezgetni arra utal, hogy majd tapasztaltabb leszel! De még ezt sem tudtad értelmezni. Elég egyszerű vagy. Nem is értem, hogy egy ilyen kérdésre milyen választ szerettél volna! Nehogy már még te legyél felháborodva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!