Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem tudom hogy amit a babám...

Annuska20 kérdése:

Nem tudom hogy amit a babám csinál a pocimban az normális-e?

Figyelt kérdés
sziasztok 30 hetes terhes vagyok és a babám nagyon rugdossa a pocimban a méhemet azaz a húgy hólyagomat ez szerintetek jó. Olyan érzés mintha percenkét mennem kéne a vécére mintha már tele lenne a húgy hólyagom olyan érzésem van. Ez jó vagyis természetes dolog szerintetek.Vagy már nagy és nincs helye azért van ez.
2012. febr. 16. 12:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Normális. De azért ha tényleg 24 órában egy percre sem nyugszik, akkor mégis nézesd meg, mert az már nem jó.
2012. febr. 16. 13:02
 2/4 anonim ***** válasza:
igen, normális. Nekem egy ideget nyomott a lábamban, aztán sántikáltam kb. egy hónapig. A végén a gyomrot is meg mindent nyom. De ha lefelé rugdos, akkor farfekvéses?
2012. febr. 16. 13:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Az en lanyom is szinte megallas nelkul rugdosott, es nem is akarhogyan... tobbszor kellett leulnom, mert akkorat rugott h azt hittem osszeesem :) Teljesen normalis dolog, en is sokszor mentem pisilni emiatt.
2012. febr. 16. 19:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Ja, es nekem mindenfele rugdosott, lefele is, es nem volt farfekveses!

utolso voltam

2012. febr. 16. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!