1 hete fürdéskor a körmömmel belekaptam a belső hüvelynyálkahártyámba, ami azóta nagyon fáj, nem akar múlni. Mit lehetne oda kenni, hogy elmúljon?
Figyelt kérdés
Tükörben megnéztem,de nem látok semmit sem,talán egy kicsit pirosabb,de semmi egyéb...nem gomba,az biztos,mert belekaptam-attól lett.2012. okt. 23. 11:58
1/9 Dilettáns döggomba válasza:
Nem tudom, hogy mosakszol, vagy mekkorák a körmeid, hogy ezt kivitelezted... :O Egyébként hámsérülés, ne kenegess bele semmit, inkább dokihoz menj, ha egy hete nem múlik.
2/9 anonim válasza:
Fürdéskor hogyan kaphattál bele? Lehetetlen.
Inkább valld be hogy ujjaztad magad, úgy könnyebb segíteni is.
3/9 anonim válasza:
Remélem nem szoktad fürdéskor belülről kimosni a hüvelyed? Az nagyon káros a hüvelyflórára nézve.
4/9 anonim válasza:
Minek nyúlkálsz a hüvelyedbe mosakodásnál? Azt nem szabad kimosni!
5/9 anonim válasza:
12:06
Miért, ha ujjazta magát, akkor hogyan segítenél, te okostojás?
6/9 A kérdező kommentje:
13:54-es,köszi-hagyjad sok itt az idióta-nem is tudom,miért írtam ki ezt a kérdést-kár volt...
2012. okt. 23. 18:24
7/9 Dilettáns döggomba válasza:
Úgy csinálsz, mintha nem kaptál volna értelmes választ. u_u"
8/9 anonim válasza:
Veled az élen Kérdező! Kár volt neked segíteni, látom nem fogtad fel -.-"
9/9 anonim válasza:
Na te aztán nagyot segítettél!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!