Mi van ha pisilni kell mi közbe bent van a tampon?
Figyelt kérdés
Bent van a tampon és hát ha pisilni kell mit csináljak? (mielőtt beszólnátok anya nincs itthon és nem zaklathatom ma este) LÁNYOK SEGÍTSETEK! mit csináljak?2012. okt. 21. 21:19
1/12 anonim válasza:
Otthon kényelmesebb fiatal korban a betét.Egyébként tudsz mellette pisilni.
2/12 Dilettáns döggomba válasza:
Remélem, ismered az anatómiádat. Miért ne pisilhetnél, áruld el!
3/12 anonim válasza:
Hallod ennyi eszed ne legyen már. Fogod a zsinórt és felhúzod, hogy ne érje a pisi vag kiveszed a tampont ha már pár órája bent van, pisi után meg raksz be újat. ENnyi ésszel hogy maradtál eddig életben?
4/12 anonim válasza:
he?????? én eddig mindig tudtam pisilni tamponnal is....
igaz én ismerem a saját anatómiámat és tudok használni WC- papírt, hogy a zsineget megtöröljem...
vagy lehet nem értem a kérdést.... o.O
5/12 anonim válasza:
A zsinórt hátra rakod a fenekedhez és nem lesz pisis...
6/12 anonim válasza:
"A zsinórt hátra rakod a fenekedhez és nem lesz pisis..." csak jó sok E.coli lesz rajta...
7/12 anonim válasza:
A tampont nem abba a lyukba kell dugni, ahol pisilsz. :)
9/12 anonim válasza:
Joo emberek nyugi mar! Gondolom fiatal a kerdezo, es meg uj a menstruacio temaban nem kell leharapni a fejet! Biologia oran sajnos ilyeneket nekunk se tanitottak anno szoval szemely szerint nekem is meg kellett kerdeznem egy idosebbet vagy aki jobban tudta. Nem egy helyrol jon a 2 dolog szoval csak normalisan elmesz es intezed a dolgod.
10/12 Dilettáns döggomba válasza:
Oké, lehet, hogy új, de ha tampont használ, annyi esze csak van, hogy megnézi azt a papírt, ami a dobozban van, márpedig ott kép is van a "lyukak" nevével jelölve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!