Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az Ob super (4 cseppes)...

Az Ob super (4 cseppes) tampon hány órát bír ki?

Figyelt kérdés

Nem olyan rég kezdtem el tampont használni, már nem vagyok szűz így a mini és a normál is könnyen felhelyezhető volt, de elég erős a vérzésem és ezért vettem egyel nagyobb nedvszívó képességű tampont.

Erős vérzés esetén ez mennyi időt bír ki kb?

(Tudom, hogy ez emberfüggő, de nem merek benne elmenni még sehová, mert félek, hogy átázom.)

Illetve van még egy kérdésem, amikor felhelyezem a tampont úgy érzem, hogy jó helyen van, de pár perccel később a jobb oldalon kicsit nyom..Ilyenkor húzzam ki és helyezzem fel újra?

Előre is köszönöm a segítséget!

2012. okt. 17. 14:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha normált használtál akkor ne félj a supertől. Ha mégis félsz, hogy átázol gondoskodj dupla védelemről. Én ilyenkor betéttel együtt használom. És akkor tuti semmi nem fog meglátszódani. Azt meg, hogy meddig bírja csak te tudod. Függ a vérzéstől. De ha nem vagy benne biztos, menj el többet mosdóba és ha véres lesz akár csak egy kicsit is a papír, akkor cserélheted, mert már telítve van. Azt hogy mért nyom nem tudom. Nekem rövid ideig szokott kellemetlen lenni miután felhelyezem, de rögtön el is múlik.
2012. okt. 17. 14:49
 2/13 A kérdező kommentje:
A normál tamponnal sikerült átáznom az első két napon..ezért gondoltam veszek egyel nagyobbat, amit majd csak most fogok kipróbálni. Eddig betétet használtam és azért is váltottam, mert engem már nagyon zavart, ezért nem is szeretnék a továbbiakban használni, csak elég bizonytalan vagyok emiatt, amit leírtam. :(
2012. okt. 17. 14:54
 3/13 anonim ***** válasza:
És milyen gyakran cserélted a normált? Én még bicajozni is szoktam vele és sosem áztam át tamponnal.
2012. okt. 17. 14:55
 4/13 A kérdező kommentje:

De jó neked, nekem nagyon erős az első két napon és a normált 2 óránként cserélnem kellett..de amikor betétet használtam az is kb. 3 órát bírt ki.

(Most fogok nőgyógyászhoz menni, valószínűleg gyógyszert fog felírni.)

2012. okt. 17. 14:59
 5/13 anonim ***** válasza:
Az első napok nekem is nehezebbek. Olyankor én is 3-4 óránként cserélek. Illetve görcsölök, aztán egyáltalán nem fáj.
2012. okt. 17. 15:07
 6/13 A kérdező kommentje:
A tájékoztatón azt olvastam, hogy az első napon előfordulhat a 3-6 óránkénti csere, tehát elvileg 3 órát bírnia kellene..de nekem a normál csak 2 órát bírt ki, remélem a super 3 órát kibír, mert munkahelyen eléggé kellemetlen állandóan a mosdóba rohangálni. :S
2012. okt. 17. 15:11
 7/13 anonim ***** válasza:
Hát, nekem a legnagyobb extra bírja ki 2 óráig az első napokban. Tehát nagyon emberfüggő, kinek mennyit bír, nehéz lenne megjósolni, nálad meddig lesz jó. Szerintem egy tisztasági betétet használj mellé, akkor ha picit tovább hagyod bent, akkor sem fogz átázni, felfogja (na persze nem órákra), ráadásul nem fog annyira zavarni, mint a rendes betét.
2012. okt. 17. 15:14
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

Még abban tudtok segíteni, hogy hogyan igazítjátok meg, hogy ha nem kényelmes?

2012. okt. 17. 16:44
 9/13 anonim ***** válasza:
Fura kérdés, mivel tampon használatkor alap, hogy max 3-4 óráig van bent, mert tovább bent hagyni egészségtelen..., mert felszaporodnak a baktériumok...
2012. okt. 17. 16:45
 10/13 A kérdező kommentje:
Ha elolvasod akkor láthatod, hogy az én problémám azzal van, hogy a 2 órát is nehezen bírja ki és tanácsokat kértem, mert kezdő vagyok.
2012. okt. 17. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!