Az Ob super (4 cseppes) tampon hány órát bír ki?
Nem olyan rég kezdtem el tampont használni, már nem vagyok szűz így a mini és a normál is könnyen felhelyezhető volt, de elég erős a vérzésem és ezért vettem egyel nagyobb nedvszívó képességű tampont.
Erős vérzés esetén ez mennyi időt bír ki kb?
(Tudom, hogy ez emberfüggő, de nem merek benne elmenni még sehová, mert félek, hogy átázom.)
Illetve van még egy kérdésem, amikor felhelyezem a tampont úgy érzem, hogy jó helyen van, de pár perccel később a jobb oldalon kicsit nyom..Ilyenkor húzzam ki és helyezzem fel újra?
Előre is köszönöm a segítséget!
Ez meg egy tanács volt, hogy ne aggódj, hogy sűrűn kell cserélni, mert amúgy sem jó, ha sokáig van bent...
Nem kell megsértődni meg felháborodni...
Nem sértődtem meg és nem is háborodtam fel, csak aggódtam amiatt, hogy ilyen sűrűn kell cserélnem, mert sok ismerősöm mondja, hogy nekik 3-4 órát simán kibír az első napokon,nekem meg 1-2 órát bírt.
Remélem a super már többet fog bírni, köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!