Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 14 évesen baj az ha nyár...

14 évesen baj az ha nyár közepe óta nem jött meg?

Figyelt kérdés
2010 februárjában jött meg először, de volt,hogy egyik hónapban volt, aztán nem. Most nyár közepe óta nem jött meg. Ez baj?
2012. okt. 20. 12:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagy háromhónapos terhes, akkor nem baj.
2012. okt. 20. 12:31
 2/9 anonim ***** válasza:
44%
Ha már több mint 2 éve menstruálsz, akkor nem ártana orvoshoz menni ha nyár közepe óta nem jött meg.
2012. okt. 20. 12:48
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
amig nem élsz nemi életet nem kell aggódnod.
2012. okt. 20. 13:03
 4/9 A kérdező kommentje:
nem,nem vagyok terhes -bár tudom,hogy hülyeségből írtad. :)
2012. okt. 20. 13:06
 5/9 A kérdező kommentje:

amúgy semmi bajom sincs. Nem fáj a hasam,vagy valami hasonló tünet. Gyógyszerek amiket szedek: allergia elleni gyógyszer (már kiskorom óta ezt szedem), iskola kezdés óta Well Tenn nevű vitamint szedek, és emellett anya elég sok C vitamint etet velem,hogy ne kapjam el könnyen a betegségeket.

valaminek a mellékhatása lehet ez?

2012. okt. 20. 13:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
a cvitamin csökkenti a női hormonok számát a vérben. ha nagyon sokat eszel,felboríthatja a hormonháztartásod,szal most elég csak vitaminkészítményt enned.
2012. okt. 20. 20:54
 7/9 A kérdező kommentje:
és milyen a vizsgálat? (nem voltam még soha és elég szégyenlős vagyok)
2012. okt. 20. 21:34
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj nincs még, majd megjön. Ilyen korban még előfordulhat
2012. okt. 20. 21:46
 9/9 anonim ***** válasza:
55%
majd eljön az idő amikor nőgyógyászhoz kell menned, úgyhogy lassan nézegessetek érdeklődjetek és keressetek egy női orvost elsőre, mert azért elötte elviselhetőbb a vetkőzés és terpesztés, mint egy idegen férfi elött.
2012. okt. 20. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!