Milyen típusú tampont használjak evezéshez ha eddig egyikkel sem próbálkoztam még? (bővebben lent)
Segítségre lenne szükségem: a menstruációm alatt végig evezőtáborban leszek. Ez lesz az első evezőtáborom, semmiképp nem szeretném kihagyni. Csak eddig még soha nem használtam tampont felhelyezési gondok miatt, de talán egy minit bevállalnék most ha muszáj... csakhogy az erősebb napokon úgy számoltam, hogy nagyjából óránként kéne a miniket cserélni - vagy még így se hatékony? és kivitelezhető ilyen sűrű csere evezésen? Óránként cserélve nem szárítja ki?
Gondoltam arra hogy normál+aplikátor legyen. Aki simán nem tudja felrakni, annak ezzel tuti biztos, hogy sikerül?
Utolsó kérdés: ha betétet használok, az nagyon fertőzésveszélyes, vagy csak gusztustalan? Tudjátok, ha minden kötél szakad... :(
21L
Szerintem nyugottan használd, de ne minit... Ja, és én úgy szoktam, hogy teszek alá betétet is, így nekem jobb érzés. (nem kell félnem, hogy átázok) De cserélned azt minenképpen kéne a cuccot, bármit választassz. Hajrá, és ne parázz:)
Nekem edzőtábor alatt lesz meg :I
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!