Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen gyakori az, ha egy...

Milyen gyakori az, ha egy nőgyógyász megdicséri valaki mellét?

Figyelt kérdés
Járt már valaki így? Jó múltkor azt mondta a doki, hogy nagyon szépek a melleim, lehetőleg ne hordjak melltartót. Tök jól esett, nem mondom, de fura. Nekem eddig mindenki azt mondta, hogy nem olyan szemmel néz a doki, vagy azért mégis? Semmi következtetést nem szűrök le ebből, csak érdekel. :)
2012. okt. 15. 21:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szerintem elég ritka. Legalább jó pasi?
2012. okt. 15. 21:58
 2/15 anonim ***** válasza:
hát érdekes, fene se tudja hogy mondta de nem hinném hogy gyakori dolog.
2012. okt. 15. 22:03
 3/15 anonim ***** válasza:
91%

Nekem is mondta ezt, meg is fogta /gondolom vizsgálta, hogy van-e csomó, ilyesmi/ és mondta, hogy szépek, ne hordjak melltartót. ... De olyan laza, jófej doki volt. :D

Na meg arra a panaszomra, hogy rendszertelen a menstruációm, megkérdezte hány éves vagyok majd azt felelte:

- Kiscsillag, 20 évesen az én életem is rendszertelen volt. :DD :D

2012. okt. 15. 22:55
 4/15 A kérdező kommentje:

:)

Igen, ő is jó fej doki. :)

Köszi a válaszokat!

2012. okt. 16. 07:36
 5/15 anonim ***** válasza:
92%

Igen, a lényegre tapintottál, ő sincs fából!!

A mellek tapintásos vizsgálata is egyre ritkul ahogy idősödsz... érdekes...

2012. okt. 16. 17:12
 6/15 anonim ***** válasza:

"eddig mindenki azt mondta, hogy nem olyan szemmel néz a doki, vagy azért mégis?"

Ezt csak maguk megnyugtatására mondják, talán el is hiszik, ha sokat mondogatják.

2012. okt. 16. 17:19
 7/15 anonim ***** válasza:
egy nőgyógyász ismerősöm mondta egyszer, hogy addig jó, amik a nők elhiszik, hogy csak egy munkadarabok a vizsgálat alatt.
2012. okt. 16. 17:26
 8/15 A kérdező kommentje:
Tehát szerintetek nem tud teljesen elvonatkoztatni? Mondjuk most, hogy belegondolok, meglepően sokáig vizsgált...
2012. okt. 16. 19:25
 9/15 anonim ***** válasza:

hát hogy tudna teljesen.

Ő is csak ember és nyilván nem úgy működik, hogy felveszem a fehérköpenyt "elvonatkoztatok", leteszem a köpenyt és máris férfi vagyok.

Ilyen csak a mesében van, a valóságban meg önmagunk nyugtatása, becsapása, hogy valóban csak egy munkadarabok vagyunk.

2012. okt. 16. 19:29
 10/15 A kérdező kommentje:
Érdekes, mondjuk én magam sem hittem volna, csak sokan a fejembe dumálták, hogy olyan nekik, mintha a tenyeremet mutatnám.
2012. okt. 16. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!