Miben mentek nőgyógyászhoz?
Nálunk szerencsére elég jól megy az időpontos rendszer, így más előtt biztos nem kell egy szál semmiben ácsorogni, asszisztens sincs. Mindig szoknyában megyek, ilyenkor vastag harisnyával. Télen is, ha térdig ér a hó. Nagyon hosszabb felsőm nincs, nem szeretem őket, de roppant kínosnak érzem alulról csupaszon kilépni az öltözőből, szóval elég az a pár perc kitárulkozás, amíg a székben ülök/fekszek.
Van ott egy kis szobapapucs, így cipő/zokni probléma sincs, csak lekapom a harisnyát, belebújok a papucsba és minél előbb legyünk túl rajta...
Nem szeretnék olyan helyre nőgyógyászhoz járni, ahol több beteg is bent van egyszerre! Ezt nem is értem a 3. válaszadónál.
Nem maszek alapon járok nődokihoz, de: teljesen egyedül vagyok bent betegként. Ruhában vagyok, amikor kérdez. Levetkőzni csak a vizsgálat idejére kell, melyre van egy fülke. Felöltözés után ültet le az asztalához és megbeszéljük a továbbiakat. Az asszisztens is olyankor kérdez, amikor van rajtam alul-fölül ruházat.
Én maszekba járok, mert nem szeretem, ha "cserélődnek" a dokik. Nálunk pedig a kórházba csak úgy lehet időpontot kérni, hogy nem tudhatod előre ki lesz bent. Van egy, akiben megbízok, akitől már "nem félek" úgymond, szerencsére ritkán kell mennem, akkor meg kipasszírozom azt a pénzt valahonnan.
Neki nincs asszisztense, mindent elintéz maga és úgy működik, ahogy előttem leírták. Nincs bent más, és csak is felöltözve tart szóval, közvetlenül amikor bemegyek és vizsgálat után, ha felöltöztem.
8.
De azt tudod, hogy ez törvényellenes?
Mindig KÖTELEZŐ egy nőnek is bent lennie a nőgyógyászati vizsgálat alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!