Mell kérdés? Volt ilyen valakinek?
Figyelt kérdés
Terhes vagyok, mióta kiderült főleg a 8-11 héten nagyon fájtak a melleim főleg a bal. Először semmit nem éreztem benne aztán csomók lettek mocorognak ahogy megnyomom a hónaljam felől. Elmentem orvoshoz, 2-3-nál is jártam. A nőgyógyász volt aki azt mondta fibro ciszta. Már nem fáj annyira, de volt régen hormon zavarom és van egy szál szőr a cicimen oldalt ami most valószínű beletörött és szőrtüsző gyulladásom lett. Olvastam itt a neten hogy az rosszat is jelenthet. Szerintetek lehet nagy bajom? Higgyek az orvosnak, vagy annak amit itt olvasok? 4 napja nem javul a szőrtüsző dolog, nem gennyesedett be még. Nagyon félek 18 hetes terhes vagyok!2012. okt. 11. 18:33
1/1 anonim válasza:
a gyulladás majd elmúlik, természetes ha beleszakadt, és a hormonális változás miatt elöfordulhat az erős mell fájdalom, söt a mirigy gyulladás is, mivel megkezdödik a szervezet felkészülése a szoptatásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!