Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van akinek bevált a natúr...

Van akinek bevált a natúr joghurt-teafa-tampon kombó hüvelygombára?

Figyelt kérdés
Mindenképp természetesen szeretném kezelni, mert egy ideje nem vagyok hajlandó mesterséges gyógyszerekkel kezelni magam, csak ha tényleg nem segít más. Tuti, hogy ez a bajom, ne küldjetek orvoshoz. Ha ez nem is vált be, bármi más itthoni kezelés amit ismertek és hatásos?
2012. okt. 11. 15:06
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Teafaolajat egyébkén újraveszek majd, mert ha befekszek a kádba akkor mindig csepegtetek a vízbe:) És mintha ritkábban jött volna elő mikor használtam, csak elfogyott elég hamar:S
2012. okt. 20. 10:30
 12/13 anonim ***** válasza:
akkor csak ülőfürdőzz a cickafarkkal...a teafaolaj mellé. ;)
2012. okt. 27. 16:58
 13/13 anonim válasza:

Nekem egy nőgyógyász ajánlotta a teafaolajos kezelést. Elvileg úgy ajánlotta, hogy az ujjamra cseppentsek négy-öt cseppet belőle és úgy kezeljem magam naponta kétszer. A tünetek megszűnése után is kell még legalább 5-6 napig folytatni a kezelést. Én tamponra szoktam csepegtetni 4-5 cseppet, engem nem irritál. Első körben persze csak egy cseppet csepegtettem, kipróbáltam, hogy nem okoz-e égő érzést, de szerencsére nem volt vele probléma. Szerintem egy próbát mindenkinek megér. Ha nem orvos ajánlja, akkor nem mertem volna én sem kipróbálni.

Egyébként nekem is sokszor előjön ez a probléma, utoljára már legalább ötféle kúpot felírtak, de egy sem segített, ezért kerestem egyéb megoldást. Ami egy ilyen kezelés után még szerintem fontos, az a hüvelyflóra helyreállítása.

Megjegyzem az orvosi vizsgálat, kontroll továbbra is fontos, nem szabad saját magadnak diagnosztizálni a kórokozót, mert amennyiben elfajulnak "odabent" a dolgok, az elég súlyos következményhez vezethet. Én ezt a módszert csak enyhébb tünetek esetén szoktam alkalmazni.

2013. febr. 6. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!