Van akinek bevált a natúr joghurt-teafa-tampon kombó hüvelygombára?
Nekem egy nőgyógyász ajánlotta a teafaolajos kezelést. Elvileg úgy ajánlotta, hogy az ujjamra cseppentsek négy-öt cseppet belőle és úgy kezeljem magam naponta kétszer. A tünetek megszűnése után is kell még legalább 5-6 napig folytatni a kezelést. Én tamponra szoktam csepegtetni 4-5 cseppet, engem nem irritál. Első körben persze csak egy cseppet csepegtettem, kipróbáltam, hogy nem okoz-e égő érzést, de szerencsére nem volt vele probléma. Szerintem egy próbát mindenkinek megér. Ha nem orvos ajánlja, akkor nem mertem volna én sem kipróbálni.
Egyébként nekem is sokszor előjön ez a probléma, utoljára már legalább ötféle kúpot felírtak, de egy sem segített, ezért kerestem egyéb megoldást. Ami egy ilyen kezelés után még szerintem fontos, az a hüvelyflóra helyreállítása.
Megjegyzem az orvosi vizsgálat, kontroll továbbra is fontos, nem szabad saját magadnak diagnosztizálni a kórokozót, mert amennyiben elfajulnak "odabent" a dolgok, az elég súlyos következményhez vezethet. Én ezt a módszert csak enyhébb tünetek esetén szoktam alkalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!