Milyen természetes hashajtót ismertek? (Ami nem gyógyszer. Mint például a szilva, szilvalekvár, joghurt. Ezeken kívűl van még valami, ami bevált? )
Figyelt kérdés
2011. febr. 26. 19:38
1/10 anonim válasza:
Rengeteg gyógyteának van hashajtó hatása. Egyik, nekem bevállt a kutyabengekéreg tea. Városi gyógyszertárakban, gyógynövényboltokban biztos van és párszáz forint. Elkészités a csomagoláson.
2/10 anonim válasza:
Van kifejezetten hashajtó teakeverék (gyógynövényboltok, vagy drogériák), vagy pl a mályvatea. Egyébként klasszikus hashajtó a ricinusolaj is.
3/10 anonim válasza:
Nekem minden reggel ez a reggelim és utána megyek is vécére...
teljes kiőrlésű gabonás keksz (pl. 1 csomag győri jó reggelt v. 3-4 zabfalatok keksz), 1 banán, 1 bögre langyos tej
4/10 anonim válasza:
darmphlege-gyógynövényből készült székletlazító,nem hashajtó
Patikában kapható ,kerek fém doboza van.
5/10 anonim válasza:
Savanyú káposzta, vagy csak a leve magában, az mindent visz!
Éhgyomorra igyál langyos rostosat, pl. paradicsomlevet.
Ha csak szimplán a szorulást akarod orvosolni, és nem az a cél, hogy egy hetet a WC-n tölts, akkor egyél rengeteg rostos ételt, mint pl. pár kanál búzakorba (joghurtba keverve ehető), lencsefőzelék, gersli, vagy zöldségekből főzött, leturmixolt krémlevesek. Igyál mellé rendesen, és nem lesz szorulásod.
6/10 anonim válasza:
A rostos ételek, és napi kb. 2 liter víz lazítja a székletet. Reggel, éhgyomorra igyál meg 1 kanálka lenmagolajat, vagy tökmagolajat. Kis idő múlva egy pohár vizet. Székletfogó az alma, a banán, a sárgarépa. Nem ajánlott ételek, a zsír, zsíros húsok, csoki, kakaó, fehérlisztből készült pékáruk, erősen fűszeres, cukros ételek. Mozogj sokat. Ehetsz még őröletlen lenmagot is.
7/10 anonim válasza:
aszalt szilva, mályva tea ,szűztea amik intenzívebben hatnak.de nekem a zöld tea is bevált..kapszula formában is.
8/10 anonim válasza:
Nagymama lekvárjai: a sárgabarack és a szilva.
9/10 anonim válasza:
Egy kanál kristály cukor arra ecetet önteni és gyorsan lenyelni. Brutális íze van, de kipucolja a gyomrot.
10/10 anonim válasza:
Hát.. A cukros-ecetes dolog nagyon bevált.. Nagyon.. Egész napot a budiban töltöttem.. még jó hogy szombati napra esett.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!