Valami bevált tipp hüvelygombára?
Figyelt kérdés
Kb félévente előjön, nődoki, kúra, ok, eltelik félév, megint ugyanez, majd ez a kör folyamatosan. A gyógyszer tehát jó, amit kapok, de nem szeretnék állandó látogatást tenni az orvosomnál félévente, ezért kérném a segítségeteket.2012. aug. 4. 16:53
1/9 anonim válasza:
Állandó partnered van? Mert akkor őt is kezelni kell.
2/9 anonim válasza:
Nekem az jött be, hogy nem mosom tusfürdővel, csak ritkán, és akkor is higítva. Fürdés nincs, csak zuhany. Vagy meztelenkedek utána kicsit, hogy magától megszáradjon, vagy papírral törlöm le a nedvességet, hogy véletlenül se kelljen a törölközőre kennem bármit, ami el tud szaporodni rajta. A kevesebb cukorfogyasztás is sokat segít.
3/9 anonim válasza:
lehet hogy candida és akkor nem elég a gyógyszer hanem diéta is kell hogy teljesen elmúljon. Meg kell először erről bizonyosodni hogy milyen gomba.
4/9 anonim válasza:
Használsz intim lemosókat? Ha igen, akkor hagyd el őket, mert ezek lehetnek a probléma forrása.
5/9 anonim válasza:
én a multi gyn től az actigélt szoktam használni. ha ritkán elkapom, de most már megelőzésre is viszem magammal pl usziba.
6/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, állandó partnerem van, ő is mindig kap kenőcsöt, nem szoktam fürödni, csak zuhanyzok, akkor megpróbálom elhagyni a tusfürdőt. Köszi a válaszokat, várom a továbbiakat :)
2012. aug. 5. 12:45
7/9 anonim válasza:
szia! nekem van egy nagyon jól bevált módszerem, de úgy tudom, nem mindenkinek használ.
Két évig 2-3 havonta visszatérő hüvelygombám volt, az orvosok sem tudtak mit csinálni. Aztán fél éve olvastam, hogy minden menstruáció után almaecetes vízzel kell irrigálni (1 ujjnyi almaecet, a többi víz), és az segít megelőzni. február óta semmi gomba :) Ami nálam nagy szó! Amúgy ecetezés után 1-2 napig mindig szokott jelentkezni kicsit több folyás, néha pici viszketés, aztán egész hónapra védett vagyok. Nem vagyok biológus, nem tudom mitől ilyen hatásos, de nekem ez vált be teljesen. :)
8/9 A kérdező kommentje:
köszi =) Én meg most próbálom a fokhagymával hasonlót, már mindet kipróbálok, csak használjon.
2012. aug. 9. 09:44
9/9 anonim válasza:
sok sikert kívánok :D ha valaki, akkor én tudom, hogy milyen amikor az ember legszívesebben fogna egy fejszét és kivágná a reproduktív szerveit :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!