Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok, nők. Nektek sima a...

Lányok, nők. Nektek sima a nagyajkak belső felülete?

Figyelt kérdés

Mióta az eszemet tudom, nekem pici mirigyek(?) vannak rajta, amik néha be is gyulladnak, és ki lehet nyomni mint egy kis pattanást. Mivel régóta van, és sosem láttam, hogy más nőnek milyen ezért fel sem merült bennem, hogy ez talán nem normális. De lehet hogy ez egy fertőzés ami sok-sok éve megvan?

Köszönöm a válaszokat előre is! 22/L

2012. okt. 11. 12:57
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Nem fogok leállni vitatkozni, mert úgy tűnik neked mondhat bármit az ember, mindent úgy értelmezel, ahogy te akarod, és lételemed hogy kötözködj..

Azért idézd légyszíves azt a részt, ahol azt mondta bárki, hogy a nők jobb szakemberek.

2012. okt. 11. 18:27
 22/22 anonim ***** válasza:
Egytértek veled kérdező, 72%-ostől nem fogsz választ kapni kérdésedre. Természetesen nem tud idézni olyan írást amilyet kérdeztél tőle. Már többször kimoderálták kötekedés miatt, szerintem el kell felejteni és tovább kell lépnünk.
2012. okt. 12. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!