Kis és a nagyajkak között baj ha büdös néha?
mert tudom hogy ottvannak azok a faggyúmirigyek és azok termelik ezt a szagot .
de amúgy biztosra nincs gombám voltam már orvosnál meg már canestent is használtam sok mindent ,meg fürdés után ha megmosakszom nem büdös egyáltalán .csak másnap szokott úgy délután fele büdös lenni kicsit de lehet azért mert leizzadok és ott nem szellőzök???
A "büdös" egy szubjektív fogalom. A hüvely és a pénisz sokak természetes szaga/illata mindenkinek mást jelent. Érdemes nem elfeledni azt, hogy ami ott van és szagokat termel az azért van, hogy az ellenkező nemet vonzza. Én pl. megőrülök azért az illatért és utálom ha egy nő frissen mosakodott és szappant vagy tusfürdőt érzek ott ahol az ő illatát kéne.
Volt már olyan is nem egyszer, hogy exbarátnő széttette a lábát és én úgy aludtam el, hogy az orrom a lába közé toltam. Imádom azt az illatot és igen, másnap is imádom.
Nem kell persze összekeverni az igénytelenséggel, ha három napig nem fürdesz az nyilván más kategória, de hidd el, az nem "büdös". Ez a szex előtt fürdés mánia is csak a fiatalokra jellemző, tizenéves koromban én is azt hittem hogy ott sterilnek kell lenni, de huszonévesen már leszoktam erről és rájöttem, hogy mennyire jó illata is tud lenni egy puncinak. Mai napig az az egyik legmeghatározóbb élményem amikor az exbarátnőm úgy csábított el, hogy az utcán - mikor senki nem látta - benyúlt a nadrágjába a mutatóujjával aztán az orrom alá tolta és megkérdezte: "Tetszik?" Rendesen el lett látva a baja pár perccel később.
Ha nincs folyásod, gombád, egyéb betegséged és normálisan tisztálkodsz, akkor nincs szükség óránként törölgetni és tisztíthatni ott. Az a jó, ha nem steril.
Előző!
Nekem is aludt úgy exem. Te vagy az???? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!