Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok, nők. Nektek sima a...

Lányok, nők. Nektek sima a nagyajkak belső felülete?

Figyelt kérdés

Mióta az eszemet tudom, nekem pici mirigyek(?) vannak rajta, amik néha be is gyulladnak, és ki lehet nyomni mint egy kis pattanást. Mivel régóta van, és sosem láttam, hogy más nőnek milyen ezért fel sem merült bennem, hogy ez talán nem normális. De lehet hogy ez egy fertőzés ami sok-sok éve megvan?

Köszönöm a válaszokat előre is! 22/L

2012. okt. 11. 12:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is olyasmi, de nem gyulladt még be.
2012. okt. 11. 14:45
 12/22 anonim ***** válasza:
35%
ha nem voltál még nőgyógyásznál soha, akkor én a helyedben keresnék egy női orvost, aki elött a vetkőzés terpesztés elviselhetőbb, mint egy férfi elött. Azonkívűl valószínüleg jóval megértőbb is hiszen olykor ő is jár nőgyógyászhoz, csak akkor az "asztal" másik felén van.
2012. okt. 11. 14:49
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez normális, pláne ha évek óta megvan.
2012. okt. 11. 14:54
 14/22 A kérdező kommentje:

Ne pontozgassatok le senkit, légyszí. Furcsa ez a rendszer, elvileg a kérdezőnek kellene eldönteni, hogy hasznos-e egy válasz vagy sem.

Egyébként köszönöm a segítséget!

2012. okt. 11. 15:21
 15/22 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek és a többieknek kell eldönteni...
2012. okt. 11. 15:26
 16/22 anonim ***** válasza:

"Ne pontozgassatok le senkit, légyszí."

Sajnos, ha valaki női nőgyógyászt "merészel" ajánlani, indokolva, hogy miért is, akkor 3-4 valaki azonnal ráveti magát és lepontozza stb.

Nem értem, hogy miért...

2012. okt. 11. 16:25
 17/22 anonim ***** válasza:
32%
Azért van különbség az ajánlás, és a szidás között...
2012. okt. 11. 16:35
 18/22 anonim ***** válasza:

Teljesen egyetértek veled.

Láttál valahol szídást, itt? Szólj, kérlek, hol van ilyen írva itt, mégegyszer elolvastam, de nem találok.

2012. okt. 11. 16:58
 19/22 A kérdező kommentje:
Én értettem az ajánlást, és semmi kivetnivalót nem találtam benne. A válaszadó nem a férfi nőgyógyászokat szidta, sőt nem is a nőgyógyászok lettek minősítve, hanem az én, a páciens, részéről közelítette meg, kiindulva abból, hogy valószínűleg nem tudok "gátlástalanul" levetkőzni, és meztelenül ülni a férfiorvos előtt. Az orvosnak hiába vagyok egy a sok közül, attól én még lehetek zavarban. És erre lehet megoldás egy női nőgyógyász. Azt senki nem vitatta, hogy a férfiak ne lennének ugyanolyan jó szakemberek.
2012. okt. 11. 17:06
 20/22 anonim ***** válasza:
32%
Azt gondoljátok a női nőgyógyászok jobbak, mert nők. Ez a legnagyobb hülyeség, amit hallottam...
2012. okt. 11. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!