Lehet ez ellen tenni valamit?
Soha nem volt gondom azzal, hogy az előjáték során nem nedvesedtem be eléggé, soha nem kellett síkosítót használni, de néha annyira nedves vagyok, hogy már engem zavar. Pár hónapja szakítottam a barátommal, most találkozgatok egy sráccal, még nem történt köztünk semmi, csak csókolóztunk, de már ettől is olyan nedves lettem, hogy attól tartottam, hogy a nadrágom is átázik... Lehet, hogy ez így viccesen hangzik, én is nevetnék, ha olvasnám, de tényleg nagyon kellemetlenül érzetem magam, pedig még tisztasági betétet is tettem a bugyimba.
Tudok ez ellen tenni valamit? Elképzelhető, hogy csak a pár hónapos szexhiány okozza a túlzott nedvesedést? Vagy esetleg étrendváltoztatással, sporttal, bármivel tudok ezen javítani?
Köszi a válaszokat!
24N
mivel néhány hónapja szakítottál a barátoddal, lehet hogy hiányba szenvedsz és emiatt lehet.
ne zavarjon ! sok lány örülne, ha nem kellene sikósítót használnia (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!