Hogy vegyem rá anyát?
Szeretnék melltartót és tampont is,de egyiket sem merem elmondani:S Nincs valami tippetek,ötletetek,esetleg nálatok ez hogy volt? Köszi:
13/L
mivel anyukád is nő, nyilván megérti, ha szépen elmondod neki, hogy szeretnéd ezeket a dolgokat. én anyukámnak elmondtam, hogy jó lenne egy melltartó, mert némelyik ruhám alatt annyira kirajzolódik a mellem formája, hogy zavar - ő is egyetértett, hogy ne bámulja senki a cicimet:) és együtt elmentünk venni.
a tampont meg nyugodtan megmondhatod, hiszen strandra is csak azzal tudsz menni. és sok szempontból (pl. szagok miatt) is kényelmesebb megoldás főleg ilyen melegben
Szia!
A tamponos kérdés nálam is fenn áll:S én tettem fel egy kérdést múltkor itt van,olvasd el vannak jó válaszok:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..
A melltartóról pedig annyi,hogy leülsz beszélgetni anyuddal és elmondod neki,hogy ugye nő a melled és zavar,hogy átlátszik a pólón át,meg már szükség lenne egy melltartóra.Anyukád meg fogja érteni,ő is átélte ezt:D
Nekem anno úgy volt 12évesen h voltunk a tescoban és anyum meglátott egy melltartót,mondta h milyen jó,meg h kéne venni nekem h legyen alkalmakra(fehér blúz alá meg ilyenekhez),felpróbáltam kényelmes,jó megvettük.Mondta anyum h de tényleg ne hordjam minden nap,én erre egy héten "csak" 4-5x vettem fel:D
Ne aggódj meg fogja érteni anyukád a tampont és a melltartót is:)
14/L
Először csak a melltartót kérdezd meg. (A tamponnal még ráérsz.) Mondjad, hogy valami helyes "szolíd" melltartót szeretnél, és szeretnéd, ha veled menne kiválasztani.
egy anyuka
Van zsebpénzed??
Akkor menj szépen el és vedd meg a boltban!
Ha nem tudod miylen kell akkor kérdezd meg az eladót hogy melyika legkissebb!
A melltartönál ugyanez..
Ki fognak szolgálni nyugi ez nem pia vagy cigi ide nem kell 18 év felettinek lenned!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!