Hogy vegyem rá anyát, hogy itthonmaradhassak?
Figyelt kérdés
Beteg vagyok tegnap óta, felment a lázam elég magasra, meg vagyok fázva, fáj a fejem és a torkom valamint köhögök.
Az orvos szerdáig írt ki, de én szeretnék egész héten itthonmaradni, mert nem akarok visszaesni :S ráadásul még ma is lázam volt így nem hiszem hogy meggyógyulok addigra teljesen. Anya viszont olyan hogy ha nem vok fekvőbeteg akkor mindig küldene iskolába, (pedig jók az eredményeim, félévim 4.6 lett és minden nap pótlok)
Mit mondjak neki, hogy rábírjam hogy itthonmaradhassak?
2010. febr. 9. 17:59
1/1 anonim válasza:
Azt, amit itt leírtál. És nyugtasd meg, hogy mindennap megkérdezed a leckét a többiektől MSN-en vagy telefonon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!