Ez a hüvelytabletta mellékhatása vagy csak véletlen?
Figyelt kérdés
Polyginax hüvelytablettát használok fertőzés miatt. Csütörtöt este kezdtem el használni. Már éjjel is rosszul aludtam és péntek reggeltől betegnek érzem magam. Tegnap úgy éreztem, mintha belülről égne a torkom és mintha váladék is lerakódott volna, de nem fáj nyelésnél a torkom. Este pedig az orrom is elkezdett folyni, de csak az egyik orrüregből. Nem vettem be semmit rá, de ma már jobban érzem magam. Ezek lehetnek mellékhatások vagy véletlen egybeesés és beteg kezdek lenni? A tájékoztatón nem találtam semmi ilyet, de egy másik hüvelytablettánál láttam mellékhatásként bevont lepedékes nyelvet (ezt is észrevettem tegnap) és arc, torok, gégenyálkahártya duzzanatot, fejfájást. És lenne mégegy kérdésem: ha esetleg tényleg csak beteg lennék, akkor használhatom tovább a h.tablettát antibiotikum vagy más gyógyszer mellett is, ugye?2012. okt. 6. 06:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!