A Canesten hüvelytabletta mennyi idő alatt oldódik fel?
Figyelt kérdés
Tegnap este tettem fel, de még mindig egyben van. Ez hogy lehet vagy így természetes? Eddig még nem kellett használnom, így most elég tanácstalan vagyok. Az mégjobban zavar, hogy érzem, hogy ott van és csíp is. Nem tudom, mit csináljak. Hagyjam még vagy vegyem ki?2012. aug. 28. 12:56
1/4 anonim válasza:
Vedd ki. Annak 10 percen belül folynia kéne. Az sem normális, ha csíp. Inkább menj el dokihoz, ő olyan kezelést fog ajánlani, ami tényleg a te problémádra van "szabva".
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Az orvosom ajánlotta a Canestent a tenyésztés eredménye alapján. Azt mondta, kismamáknak semmi mást nem fog adni vagy felírni...
2012. aug. 28. 15:32
3/4 anonim válasza:
Ezen nagyon meglepődtem, h orvos ezt ajánlotta neked. Én egyszer próbálkoztam ezzel, de el sem tudom mondani, hogy az orvos hogy nézett rám, mikor kiböktem...
Gratulálok (ha szabad előre:) a babádhoz! :) Én ismerek egy intim lemosót, ami elvileg leállítja a gombák és a baktériumok szaporodását, én is használtam, nekem nagyon bejött. Ha esetleg érdekel, a neve Intim Segítség és kismamák is használhatják.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Kipróbálom a lemosót. Igazából semmi panaszom nincs, de a leletre ? lett írva a gombához, a doki azt mondta, ebben az esetben biztos ami biztos alapon haszáljam a Canestent.
2012. aug. 31. 04:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!