Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Klion vagy Canesten hüvelytabl...

Klion vagy Canesten hüvelytabletta?

Figyelt kérdés

Használtam már ezt is,azt is és mindkettőtől elmúlt.

Szerintetek mindegy melyiket veszem?

(inkább a canestent venném,mert az csak 3 napig tart)

2012. jún. 16. 08:43
 1/5 anonim ***** válasza:
A Klion trichomonászos fertőzésre van, a Canesten, gombásra. Azt kellene tudni, hogy milyen fertőzésed van? Ha zöldes, habos, büdös, akkor trichomonász, ha fehér, darabos, és viszkető, akkor gombás.
2012. jún. 16. 08:57
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen:)

Amúgy gombás van.

Canestent szoktam mindig használni,aztán elmentem az orvoshoz és ő meg Kliont írt fel.(ugyanúgy gombásra)

2012. jún. 16. 09:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Orvos nélkül semmit! Menj el dokihoz, és ő vizsgálat után megtudja állapítani, hogy mi okozza a panaszaid, és mit használj rá!
2012. jún. 16. 09:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Orvos nélkül én a Betadine hüvelykúpot ajánlom a Betadine krémmel, ahogy a használati utasítás írja napi max. 2db kúp használata mellett.De a párodat is kezelni kell vele.Olcsó és sokkal jobb,mint bármi más drága és hasztalan krém,kúp meg tabletta. A dokik kb 4x kezeltek félre,mert azt hitték,hogy gomba miközben bakteriális fertőzésem volt.BETADINE!Mindenféleképpen.Amellett,hogy a párod műszerét is ezzel kellene legalább 3-4 napig naponta 2-3x kenegetni.Ha neked elmúlnak a panaszaid,majd újra visszajönnek úgy hogy a párodat is rendesen kezelted,akkor megcsal és ő hordja haza.Azonban ha 3-4 nap után sem múlik el dokihoz kell vele menned,ahol elmondhatod,hogy ezt használtad és belső,szájon át történő gyógyszert is fel fog írni,mivel akkor belül(a szervezetedben) van fertőzés.

Szóval hüvelyen belül kúp,kívül krém és a párodat is kenegesd!4 nap után doki!:) Sok egészséget!

2012. jún. 16. 11:45
 5/5 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm!:))

amúgy nincs most párom.

2012. jún. 16. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!