Klion D-100 hüvelytabletta alkalmazása során enyhe hüvelyi vérzést tapasztaltam. Hagyjam abba a szedését?
Ma 9. napja használom a hüvelykúpot, még hátra van belőle 2 darab. A mai nap vettem észre, hogy enyhe hüvelyi vérzésem van tabletta maradványokkal keverve. A betegtájékoztatóban lehetséges mellékhatásként olvastam, hogy a kúp esetlegesen hüvelyi irritációt válthat ki. A problémám, hogy mivel ez egy antibiotikum, így ha abbahagyom, gyakorlatilag az egész nem ért semmit. Viszont ha folytatom, nem tudom milyen bajom lehet belőle. A nőgyógyászom legközelebb csütörtökön rendel.
A kérdésem: más is tapasztalt hasonlót? Nem feltétlenül a Klion-nal, hanem bármi más vényköteles hüvelyi kúppal? És ha igen, abbahagyta a használatát?
Köszönöm a válaszokat!
az nem az irritáció miatt van
hol tartasz a ciklusban? lehet, hogy hamarosan megjön, vagy épp most vagy félidőben
ha nem mar, csíp, vagy éget, akkor ne ijedj meg, csináld végig a kúrát
1-es vagyok
még egy: én nem hagytam abba sos, pedig volt már ilyen, csak akkor, ha megjött közben, mert a vérzés kimossa a tabit. mensi után folytattam tovább
Én mindet elhasználtam és a 11. napon (amikor már ugye elfogyott), vérezni kezdtem.
Ez is a gyógyszer miatt van?
Elmúlik magától vagy ez is kezelésre szorul?
Visszatérő dolog ez a vérzés vagy elmúlik és a következő ciklusban már nem jelentkezik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!