Csajok! Veletek szokott olyan előfordulni? (lent bőv. )
Figyelt kérdés
... hogy ha mondjuk hűvösebb idő van, mondjuk kb 17-20 fok és balerinába mentek, harisnya nélkül, vagy azzal és sűrűbben kell pisilnetek, míg melegebben nem lesz a lábatok? Pedig még nem is ittatok semmi folyadékot.2012. okt. 5. 22:36
1/2 anonim válasza:
Velem olyan szokott, de nem mindig, nem tudom mitől függ, hogy ha hidegebb idő van (ahogy írtad) és tök mindegy hol vagyok, ha fázok egy kicsit is, hidegek lesznek a lábujjaim és sokkal gyakrabban megyek pisilni. De nem mindig fordul ez elő. Kíváncsi lennék minek és mi köze ehhez, hogy miért van ez. o.O Felfázás nem hiszem, hogy lehet, mert annak több jele van, meg kellemetlenebb. Mondjuk, maga az állandó vizelésinger sem jó, de normálisabb, ha elmúlik!
2/2 anonim válasza:
Én eleve nem mennék balerinában sehova 17 foknál. Nagyon fázós vagyok. De pisilni nem járok gyakran, ha hidegek lesznek a lábaim, ujjaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!