Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Testi fejlettség és nemi érés...

Testi fejlettség és nemi érés vizsgálata, mit takar ez?

Figyelt kérdés

Hamarosan az iskolával megyünk egy ilyennek elnevezett vizsgálatra, Én nagyon félek tőle, valaki el tudná mondani, mi is történik konkrétan ezen a vizsgálaton? Azt hallottam, hogy teljesen le kell vetkőzni, és megvizsgálnak alul is. Valaki, aki átesett már ilyen vizsgálaton, kérem írja le a menetét! Köszönöm!

14/L

2012. okt. 4. 22:42
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Én is ezt próbálom elmagyarázni, de valaki megint a háttérből pontozgat. :)

2012. okt. 7. 14:43
 22/30 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy akaratuk ellenére te IQ betyár?
2012. okt. 7. 14:44
 23/30 anonim ***** válasza:
Te !
2012. okt. 7. 19:14
 24/30 A kérdező kommentje:
Szóval akkor nem muszáj levetkőznöm. De inkább kibírom azt az 5 percet, ha meg is vizsgál, mint hogy bajom legyen. Tényleg nagyon köszönöm a válaszokat!
2012. okt. 7. 22:04
 25/30 anonim ***** válasza:
30%
Na végre egy értelmes tinédzser...!
2012. okt. 8. 09:17
 26/30 anonim ***** válasza:
0%
Csatlakozom a 09:17-es Válaszolóhoz! :) Egy pár perc kellemetlenséget csak megér az egészséged.
2012. okt. 8. 10:33
 27/30 anonim válasza:
60%

Leszarom az egézségem, nem is akarok gyereket, de nem fogom hagyni, hogy vadidegenek nézzenek a ruhám alá, még az anyám se látott ruha nélkül nagyon régóta!!!

14/L

2012. okt. 26. 03:18
 28/30 anonim ***** válasza:
26%

Kedves Kérdező!

Ha már átestél ezen a vizsgálaton, leírnád milyen volt? Diszkréten lett-e megoldva, kellemetlen volt-e stb.

(Talán ebből a sok "lázadó" tini is okul.)

2012. okt. 26. 11:13
 29/30 anonim ***** válasza:
Miért van ilyen prekoncepció benned?...ez nem jó....
2012. okt. 26. 11:43
 30/30 anonim ***** válasza:

sem fiút,sem lányt nem kényszeríthet az orvos,hogy a nemiszervét megmutassa.Én is jártam iskolába és sehol nem nézegették a fiatalok nemiszervét.

A nemifejlettség vizsgálata meg hül.yeség,mert vannak későnérők,akik csak 15-16 éves korukra kezdenek el szőrősődni,eleve szőrtelenítenek a fiatalok és vannak akik csak szintén ekkor kezdenek menstruálni.

Senki cicijét,nemiszervét ne nézegessék azért hogy szerintük az éppenséggel milyen fejlett.

De mi volt?

2013. ápr. 12. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!