Észreveszi a nőgyógyász, hogy szűz vagyok, vagy nem?
Figyelt kérdés
Még szűz vagyok, de szoktam maszturbálni vibrátorral, tehát gyakorlatilag szűzhártyám már nincsen.
Ha megyek majd első vizsgálatra, meg fogja kérdezni, hogy szűz vagyok-e még. Mit mondjak, hogy igen, vagy nem? Mert ha azt mondom igen, szerintem észre fogja venni, hogy nem vagyok olyan szűk. Viszont ha azt mondom, hogy nem vagyok szűz, akkor hazudok.
Mit mondjak?
2012. okt. 4. 21:00
21/27 anonim válasza:
Kedves kérdező,
a 18. nak írtam, nem téged akartalak bántani.
22/27 anonim válasza:
A tegnapelőtti 16:59-es vagyok. Ugyanezt írtam Kedves Kérdező, hogy olyan orvoshoz menj, akiről a személyes ismerőseidtől a jót hallottál. Ne ahhoz akiket itt ajánlanak, hiszen itt senki nem ismer Téged. Nem az orvos neme a fontos, hiszen mindkét nemnél van jó orvos és rossz orvos is. Az emberségén múlik, hogy ki milyen orvos, de ez független a nemtől.
23/27 anonim válasza:
Nem, ha megkéred, hogy csukott szemmel vizsgáljon.
24/27 A kérdező kommentje:
Milyen humoros valaki...
2012. okt. 8. 20:40
25/27 anonim válasza:
Persze egy jó nőgyógyász csukott szemmel is kitapogatja. Így bármit mondasz, ő tudni fogja az igazságot.
26/27 anonim válasza:
Na mi volt?
Egyébként hány éves vagy?
27/27 A kérdező kommentje:
Egyelőre még nem kellett mennem, még nem volt meg az endokrinológiai vizsgálat. Ha ott sem derül ki semmi, akkor kell mennem nőgyógyászhoz.
18 éves vagyok. :)
2012. okt. 20. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!