Észreveszi a nőgyógyász, hogy szűz vagyok, vagy nem?
Még szűz vagyok, de szoktam maszturbálni vibrátorral, tehát gyakorlatilag szűzhártyám már nincsen.
Ha megyek majd első vizsgálatra, meg fogja kérdezni, hogy szűz vagyok-e még. Mit mondjak, hogy igen, vagy nem? Mert ha azt mondom igen, szerintem észre fogja venni, hogy nem vagyok olyan szűk. Viszont ha azt mondom, hogy nem vagyok szűz, akkor hazudok.
Mit mondjak?
1.természetesen azt kell mondanod, hogy szűz vagy, hiszen nem létesítettél nemi kapcsolatot még. pl. így nem kell rákszűrést végezni még.
2. azt hogy masztizol miért kellene az orrára kötni, az égvilágon semmi köze hozzá. (jó, hogy nem akarnak itt rábeszélni, hogy mutasd is be hogy csinálod...)
3. a szüzhártya sérülése sok mindentől bekövetkezhet, pl erős sporttól, lovaglástól stb...
4. elöttem valaki írta, hogy nyugodtan mond el mit csinálsz, hiszen ez neki annyit jelent, mintha az időjárásról beszélnél. De kit érdekel az orvos szégyenérzése, nyilván ő nem szégyenli magát, hanem itt RÓLAD és a TE szégyenérzésedről van szó. Feltehetőleg neked ez nem egészen annyi, mintha az időjárásról beszélnél.
A végbél vizsgálat meg abszolút valós dolog szűz lányoknál, de te kérheted, hogy téged hüvelyen keresztül vizsgáljon óvatosan, vállalod a kockázatot.
szerintem női orvoshoz menj első alkalommal, elötte csak könnyebb vetkőzni, terpeszteni, mint egy férfi elött, és ezen kívűl, ő is jár nőgyógyászhoz, így jobban megérti minden problémádat, pl. a szégyenérzetet is mint egy férfi.
"mondd el, hogy szoktál vibrátorral maszturbálni."
eszedbe ne jusson ilyen hülyeség! Semmi köze az orvosnak hozzá, hacsak nem azért mész oda, mert a vibrátor felsértette a hüvelyedet.
Köszönöm szépen mindenkinek! Valószínűleg hormonvizsgálatra kell majd mennem. A női orvosokról eddig csak rosszat hallottam, hogy bunkók. Inkább megyek akkor férfihez, egyszer azt is meg kell szokni.
Még egyszer köszi a válaszokat! :)
Na leszel majd te meglepődve!
Nem is kicsit....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!