13 éves vagyok. január elején töltöm a 14-et, értelemszerűen 8.-os vagyok- :)
Viszont 160 cm vagyok, mellé pedig 40 kg.
Előre leszögezem, nem vagyok anorexiás,bulimiás, és hasonlók! :)
De borzasztóan vékony vagyok, nadrágot alig találunk rám. Tiszta csontváz vagyok. fuuuj...
És egyébként egészségesen és bőségesen táplálkozok. Gondolom genetika, anya,apa vékonyak voltak, és vővérem is ilyen. Na jó, ő néz is ki valahogy :D De mit csináljak? Annyira rossz érzés ilyennnek lenni... :(
Sportolj. Az izmok több energiát igényelnek, megnő az energiaigényeg, többet eszel, és nem csak zsír fog felmenni hanem izom is.
2012. okt. 2. 18:58
2/8 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok..És ez genetika.De addig egyél sokat amíg nem hízol tőle :)
Ez ellen nem tudsz tenni semmit.
Én 168cm és 43kg vagyok ráadásul hosszúak a lábaim úgyhogy nekem gatyát találni egy szenvedés. :D
2012. okt. 2. 19:00
3/8 anonim válasza:
Számold ki itt: [link] a hízáshoz szükséges kalóriamennyiséget és próbálj meg odafigyelni, hogy mindennap megegyél legalább annyit. De mivel minden bizonnyal ilyen a genetikád nem árt, ha többet is. Majd úgyis kitapasztalod mennyitől hízol pontosan. És a lefekvés előtt tej+méz is hatásos és még jobban is alszol majd tőle.
2012. okt. 2. 19:00
4/8 anonim válasza:
Én 15 évesen 50 kg voltam és 175 cm. 17 éves koromra 57-58 lettem, mert elkezdtem húzódzkodni. Aztán később 68ra felmentem, mert keményebben edzettem, és dupla annyi szénhidrátot és fehérjét kezdtem enni.
2012. okt. 2. 19:08
5/8 anonim válasza:
8-10 kiló tényleg Rád férne, de ha ilyen alkatot örököltél, akkor talán azért nem tudsz hízni.
2012. okt. 3. 06:49
6/8 anonim válasza:
Sportolj valamit, vagy csak simán járj el futni, biciklizni. Szedhetsz magnéziumot és b6 vitamint. A B6 vitamin nagyon sok emberre van étvágynövelő hatással és ez hízáshoz vezet. Rossmannban, dm-ben nagyon sok márka közül válogathatsz és nem biztos, hogy a legdrágább a legjobb. Esetleg anyukádat kérd meg, hogy vegyen neked, próbáljátok ki. :) Ez akkor is jól fog jönni, amikor sportolsz. ;)
2012. okt. 3. 08:26
7/8 anonim válasza:
Utolsó, ha vki hízni akar, akkor a legrosszabb, ha elkezd biciklizni vagy futni. Ha vki hízni akar, nem kardiózni kell. Futás mellett max. úgy fog hízni, ha elkezd 3x annyit enni.
2012. okt. 3. 15:23
8/8 anonim válasza:
Sziaa.!
Nem gáz hidd el. Én is 8.-os vagyok és a fele osztály 40 kg alatt van. :))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!