Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az gáz ha 13 évesen még nem...

Az gáz ha 13 évesen még nem menstruálok?

Figyelt kérdés
Most leszek 8.dikos és még nem menstruálok az osztálytársaim közül már csak nekem nem jött meg 7.dikbe voltunk ilyen felvilágosításon és mindenkitől megkérdezték hogy megjött e már és csak nekem nem olyan ciki volt szerintetek?
2009. aug. 4. 10:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
12%
Képzeld szűz vagyok,és undorodom a gyerekektől,és a nőktől is.
2009. aug. 4. 13:03
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Én 12 éves korom óta várom, hogy megjöjjön, és tegnap végre valahára megjött. De ha tudom, hogy mivel jár inkább ne jött volna meg csak 16 évesen. Fáj a hasam, feszül a mellem, szédülök. Szóval nagyon szar. 14/L

Aki meg kiakarja szedetni a méhét, annak azt kívánom hogy üsse el egy vonat a f@sz fejét! Ne a méhedet vetesd ki hanem egy agyat operáltass be!!!!!!

2009. aug. 4. 14:07
 13/21 anonim ***** válasza:

"Ezért is szedetem ki a méhemet!"

Csak nyugodtan. Pár év múlva meg majd ha gyereket akarsz, majd azért sírsz, hogy hogy lehettem ekkora marha, hogy kiszedettem a méhemet

Csak gratulálni tudok

2009. aug. 4. 16:19
 14/21 anonim ***** válasza:
Amúgy tudod miért szedetem ki? mert daganatom van képzeld el,és az életembe kerülhet ha nem szedik ki.Ezért gyülőltem meg az egészet,mert velem történik nem mással!
2009. aug. 4. 17:56
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

A keserves és siralmas életedről nem mi tehetünk és nem is ez a szerencsétlen 13 éves lány.Máshol sajnáltasd magad plíz...

Másnak is van elég baja,másnak is van daganata..(jah csak h tudd a daganat jó indulatú,akkor neked rákod van inkább nem-e?)anyumnak is van mégsem sajnáltatja magát úton útfélen...úgyhogy remélem becsitulsz és nem vered magad tovább itt...:/

2009. aug. 4. 18:50
 16/21 anonim ***** válasza:

16:19 vok.

Ne haragudj...Másnak is vannak problémái...A nagyimnak is volt rákja képzeld és mégse sajnáltatta magát....sőt a méhét is ki kellett szedni...Apumat 3szor műtötték meg a gerincével egy éven belül...a Dédi nagyon komoly beteg...A nagyapám szívbeteg...Nekem komplikált migrénem van, és ez megkeseríti az életemet...mégsem sajnáltatom magam úton-útfélén...

2009. aug. 4. 19:31
 17/21 anonim ***** válasza:
Én a lányt nem lecseszni akartam de bocs.Én csak elmondtam hogy nem kéne a vérzésével menőznie.Mert a mai taknyosok azt csinálják.Mikor semmi nagy cucc nincs benne.Akkor menjen ki az utcára és mindenkinek mondja el hogy stukázik.
2009. aug. 4. 20:01
 18/21 anonim ***** válasza:
Am az eredeti kérdésre válaszolva: sztem egyáltalán nem gáz...az egyik osztálytársam is ebben a cipőben jár...neki is hiába mondjuk h nyugi, meg h a menzeszben nincs éppen vmi sok jó...sőt...
2009. aug. 4. 20:28
 19/21 anonim ***** válasza:
Miért lenne gáz? Van, akinek később jön meg, van, akinek hamarabb. Lehet, hogy kásőn érő típus vagy.
2009. aug. 25. 16:41
 20/21 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok: későn
2009. aug. 26. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!