Az gáz ha 13 évesen még nem menstruálok?
Nem ciki ne aggódj,majd megjön ha meg kell jönnie:9
Inkább örülj,addig sem fáj a méhed és a nunid havonta:)
Bárcsak nekem is későn jött volna meg...hüpp hüpp
én 25 vagyok és nekem csak 16 évesen jött meg!
semmi baj nincs ezzel
Egyáltalán nem ciki. 15 leszek decemberben,és még nekem sincs meg. Azt hiszem én jobban izgulhatnék,mint Te. :) Anyukád későn érő típus volt? Lehet,hogy Nálad a genetika is közrejátszik.
Nálunk is már csak nekem nincs meg. De,mindennek eljön az ideje,csak türelem! :))
Nem maradtál le semmiről...majd megjön neked is...sőt,örülhetsz amíg nincs meg...Hogy is mondjam nem a legjobb dolog,amikor folyik a vér belőlem és azt hiszem el sem múlik vagy amikor úgy görcsölök,hogy semmilyen gyógyszernek nem érzem a hatását!!!
Hát,nem a legjobb élmény...
14/L
"miért szerintetek menő vérezni? hát nem,a világ legocsmányabb dolga.Ezért is szedetem ki a méhemet!"
Erre inkább nem is írok semmit...no comm:/Eszetlen tyúk...Itt nem arról van szó,hogy menő e vagy sem,lehet neked nem kell a máhed,hát akkor hajrá szedesd ki,ilyen nőnek gyereke ne legyen...imádkozom,hogy véletlenül se ess addig teherbe amíg megvan a méhed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!