Szülte valaki első gyermekét gátvédelemmel? Milyen tapasztalatai vannak?
Figyelt kérdés
Kifejezetten első szülés érdekelne.2012. okt. 1. 14:53
1/3 anonim válasza:
Igen én így szültem 3300g-os kisbabámat. Semmi komplikáció nem volt. Gyakorlatilag szülés után futkározni is tudtam. Gátvédelemmel szeretnél szülni?
2/3 A kérdező kommentje:
Szia!
Köszi a választ!!! Igen, nagyon szeretnék! Te hol szültél? Tettél valamilyen előkészületeket? Pl. gátmasszázs otthon, a szülést megelőző hetekben?
2012. nov. 15. 08:57
3/3 anonim válasza:
Szia! Én Szentesen szültem, és itt rutinszerű a gátmetszés, de én kértem az orvosomat, hogy ne végezze el. Én gátmasszázsolajat használtam, de legfőképpen lelkileg hittem el hogy sikerülni fog. Szerintem feltétele az is, hogy ne siettessék oxitocinnal és hasra gyakorolt nyomással a szülést, mert akkor a gyors nyomás miatt nincs időd kitágulni és valóban repedhetsz. Ezt is kértem, hogy ne tegyék. Egy érdekes oldal, ajánlom: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!