3hete késik a mensim, mitől lehet?
Sziasztok!
Röviden a story: 3éve szedek fogamzásgátlót,de most elköltöztem egy másik országba és ezért,mielőtt eljöttem otthonról 2hónapig megszakítás nélkül szdtem a tabit(hogy ne jöjjön meg)aztán abbahagytam rendes időben,ahogy szoktam,de nem jött meg...Már 3hete késik,és ilyenkor mindig 3-4nap után meg szokott jönni.Azóta nem kezdtem új levél tablettát,de még mindig nincs jele hogy meg akar jönni,a mellett nagyon sokat járok pisilni és a héten 3napig nagyon fájt az alhasam,de nem jött meg...Szerintetek mi lehet az oka a késésnek?Azzal tisztában vagyok hogy az egyik lehet a terhesség,de sztem tabi mellett kicsi az esélye . Esetleg valami más?
Ha sokat jársz pisilni és fájt az alhasad, én egy fertőzést sem zárnék ki, a miatt pedig simán késhet.
De más okai is lehetnek.
Ha veszel tesztet, az kimutatja, hogy terhes vagy-e.
De egyébként szerintem orvoshoz kéne menned és ott majd megállapítják az okot.
Nem tudom mi nem tetszett a válaszomban, de mindegy.
Igen, lehet ezer más oka is a menzesz kimaradásának. De mivel az orvosnak is az lesz az első kérdése, hogy "tesztet csinált-e?", így azért nem ártana.
Meg mondjuk ha esetleg mégis terhes vagy, akkor már 7 hetes. És azért ilyen korban nem ártana tisztázni, hogy egyáltalán méhen belül van-e a terhesség.
Ráadásul a kérdésedből nekem nem az jött le, hogy babát szeretnél, hanem inkább az, hogy nem akarsz terhes lenni.
Ha pedig így van, akkor nem kellene 3 hetet várni a teszttel.
Sajnálom, ha nem tetszett a válaszom, de azért ennyire nem kell rajta felháborodni.
Mi sem látunk bele a méhedbe..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!