Miért van ez minden menstruáció előtt?
Figyelt kérdés
Kb. 1 héttel mielőtt meg kéne jönnie elkezd alul csípni a pisilés... Viszketni egyáltalán nem viszket, tehát nem valószínű, hogy gomba... Próbáltam már, hogy vettem Canesten Combit (kúpot is használtam és kentem is), de semmi sem változott... Arra is gondoltam, hogy ezt valami hormonális változás is kiválthatja, vagy miért pont mindig 1 héttel a menstruáció előtt van ez? Általában 2-3 napig tart, de legutóbb pl. még alatta is tartott, ami már elég kellemetlen volt... Már készülök elmenni orvoshoz, csak évente szoktam, általában év vége felé... Addig is hátha van valakinek ötlete, vagy valami módszere, hogyan lehetne ezt megszüntetni...2012. szept. 28. 16:26
1/2 anonim válasza:
Canesten csak gombára jó. Ha úgy használod, hogy nem gombád, van, akkor ha az lesz, nem fog érni semmit, mert immunissá válik rá a szervezeted. Egyébként nem is mindenfajta gombára jó a Canesten.
2/2 anonim válasza:
Ne halogasd év végéig az orvost. Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!