Mi van akkor ha bennszakad a tampon?
Figyelt kérdés
Nem a madzagja szakadt ki, hanem maga a tampon eleje vált le és maradt bent. Elmentem egyből zuhanyozni, remélhetőleg kiszedtem minden kis darabot is. Ha fent maradt volna esetleg akkor fájni fog idővel igaz? Észre fogom venni hogy valami nem oké? Először és remélhetőleg utoljára fordult ez elő velem.2012. szept. 27. 14:21
1/6 anonim válasza:
Nem túl jó, ha bent maradt, mert amikor már érzed, akkor komoly fertőzés/gyulladás is kialakulhatott. Én elmennék egy nőgyógyászhoz, hogy nézze meg, minden kijött-e.
2/6 A kérdező kommentje:
Ma van a legerősebb vérzésem, abban bízom hogy ezért kijön magától ha esetleg maradt még bent. Bár.... bányásztam rendesen :)
2012. szept. 27. 14:26
3/6 anonim válasza:
A vérrel együtt kijön ha maradt még bent egyáltalán.
De hogy szakadhatott az szét egyáltalán?
5/6 anonim válasza:
Akkor kijön biztosan. (Csak én ezeket túlparázom rendesen, nem is szeretem a tampont...)
Esetleg ha már elmúlt a vérzésed, akkor megpróbálhatod kiöblíteni a hüvelyed.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem jött ki azóta se több darab, este még "áttúrtam" magam (bocs a kifejezésért)és nem találtam akkor se semmit. Nem fáj, nem érzek semmi érdekeset, minden olyan mint máskor. De ha észreveszek valamit akkor úgyis elmegyek sos-be nőgyógyászhoz.
Én se tudom, hogy mehetett szét, gondolom ugyan úgy mint minden más terméknél ebbe is előfordul a selejtes. Mindig megnézegetem mielőtt használnám, de nem látszódott rajta semmi, meg hát főleg a zsinórt szoktam inkább ellenőrizni
2012. szept. 28. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!