Tampon használat?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok (szűz), az o.b. mini-t használom, de sokszor fáj, mikor cserélnem kell (pedig nem is olyan nagy ez a tampon). Ez ellen lehet valamit tenni?
Esetleg külön applikátort lehet valahol venni, hogy a felhelyezés higiénikusabb legyen a suli miatt?
2012. szept. 23. 20:54
2/4 anonim válasza:
20 évesen már a normált is illene tudni használni. Ha egy ujjad felmegy, a tamponnak is simán fel kéne mennie. Kiszedni akkor fáj, ha nincsen még rendesen megtelve vagy már nagyon tele van, de ezt mininél nem tudom elképzelni, annyira... mini...
3/4 anonim válasza:
Meg van telve mikor kihúzod? Mert ha nem akkor fájhat csak. Mikor kihúzod érzed hogy mennyire jön, ha nehezen ne erőltesd, mert az azt jelenti hogy még nem telt meg teljesen. Ha meghúzod és könnyen kijön akkor már meg van telve, annak nem szabadna fájnia. Habár alapból azt gondolom hogy egy mini tampontól sehogy sem lenne szabad fájdalmat érezned, én már 13 évesen is normál méretű tampont használtam... o.O
4/4 anonim válasza:
Nem túl kicsi a rés a szűzhártyádon? Mondjuk annyira nagyon pici nem lehet, ha bemegy. Mert nekem műteni kellett (bár én sosem próbáltam még tampont)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!