Tampon használat úgy, hogy nem jött meg?
Mivel gyógyszert szedek,ezért tudom mindig mikor jön meg. Ma reggel kellett volna,de ez a reggeli órákban eltérő szokott lenni,hogy 8 vagy 10 óra fele...a kettő között. És mivel most indulok a suliba feltettem egyet. Az Ofőnk elég tré... órán biztos nem engedne ki és úgy döntöttem,hogy inkább most rakom fel minthogy valamelyik órán kellemetlen helyzetbe kerüljek.
Egészségtelenek tudom,hogy egészségtelen de lesz tőle valami bajom? :S Nem fog fent maradni?
Eleve nem tudom, mi lenne ebben az egészségtelen, ha tudod, hogy pár óráb belül megjön.
De OLYAN NINCS, hogy fenn marad!!!! Nem tudom, hol hallottál ilyet, de a tampont MINDIG ki lehet szedni, még akkor is, ha - mint a rémtöréneketben szokták mondogatni - leszakadna a madzagja. (Mellesleg én 40 éveg használtam tampont, de SOHA nem szakadt ki a madzagja.
ja. két óra alatt már rákot is kap, miért nem írod azt bakker??
ennyi idő alatt nem lesz semmi baja.
ha meg annyira borzasztóan káros lenne a tampon, 1. nem gyártanák már régen, 2. senki nem használná.
régen nem kérdezgettük ilyen ostoba fórumokon, hogy mit hogy kell csinálni, és csináltuk, ahogy gondoltuk, igen, néha menszesz előtt is felnyomtuk, és jééé, senkinek nem lett baja tőle, pedig akkor mindenki ezt használta, lévén, hogy betét még nem volt, csak vatta, és a fél ország bécsből hordta az ob-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!