3 éve szedek fogamzásgátló tablettát (yasminelle), ennyi idő után érdemes szünetet tartani, hogy tisztítsam a szervezetem? Ha igen, hány hónapot?
Figyelt kérdés
Mellékhatásai nem nagyon vannak. Kb. fél éve sokat fájt a fejem, hőhullámaim voltak, de már elmúltak. Szerintetek? Ha tartok szünetet akkor utána váltsak gyógyszert vagy ha már elmúltak a mellékhatások akkor maradhatok ennél a gyógyszernél?2012. szept. 26. 19:01
1/4 anonim válasza:
Valaki szerint nem kell szünet, a dokim szerint 3 év után 3 hónap, 5 év után fél év.
Szerintem jobb, ha van szünet, legalább megnézed, hogy a szervezeted hogy reagál a dologra. Pl. ha hónapok alatt sem rendeződik a ciklusod, akkor nem árt, ha nem gátolod le tovább a peteérésed...
2/4 A kérdező kommentje:
Én is 3 hónapra gondoltam. Köszi, hogy írtál.
2012. szept. 26. 20:34
3/4 anonim válasza:
Lehet a régi gyogyszert le kéne majd váltanod a mellékhatások miatt.
4/4 A kérdező kommentje:
Szerintem is váltani fogok.
2012. szept. 27. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!