Mikor érdemes a tablattaváltást (fogamzásgátló) fontolóra venni?
Menj el az orvoshoz, úgy is fel kell iratnod a következő adagot, majd ő eldönti, hgoy váltsatok-e.
Nekem az első 3 levélnél volt kicsi rózsaszínes folyásom a 13-14. szemnél, velem beszedetett még egy dobozzal (még 3 hónap9, és azt mondta, majd utána meglátjuk. A következő 3 hónapban semmi bajom nem volt, így maradtunk ennél (Stodette-t szedek).
Nekem Dienille van, semmi bajom vele, azt leszámítva, hogy nem csökkent a vérzés mennyisége, pedig szerettem volna. (Ez a fog.gátló pozitív mellékhatása.)
Azt mondta a doki, hogy 3 hónap, míg megszokja a szervezet. Ha 3 hónapban neked még mindig van problémád, vissza kell menni a dokihoz és másikat kérni. Aztán majd eldönti, kapsz-e, de szerintem igen, mert amit írsz, az nem normális. Főleg mert azért szeretik a dokik a Dienillét, mert kevesebb a mellékhatás. Hát neked nem jött be.
Köszönöm szépen neked is! Igen, így is, úgy is mennék lassan íratni, még egy bontatlan levelem van, az lesz majd a 4. levél.
Korábban Yadine-t szedtem 6-7 évig, azzal semmi gondom nem volt. Abbahagytam, később PCOS-t diagnosztizáltak nálam, erre kaptam most a Dienillét, pluszt Mercformint.
Szia!
A Dienille kifejezetten antiandrogán hatású tabletta, most olvastam újra a tájékoztatóját.
"A nők pattanásos (aknés) tünetei, melyek egyébként a minden nőben is jelenlévő férfi nemi hormonok (az ún. "androgének") túlzott mennyiségével függenek össze, a Dienille alkalmazásának hatására javulnak."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!