Minden ki fog derülni?
Figyelt kérdés
Remélem, jó témakörben érdeklődöm. 17 éves lány vagyok, hétfő este vettem be 72 órás tablettát, édesanyám tudta nélkül. Ma reggel vérvételen voltam. Azt mondták itt, ki fogja mutatni a vérvétel. Egész pontosan mit? Azt meg fogják tudni mondani, hogy mit vettem be, vagy csak azt látják majd, hogy nem jók valami miatt az eredményeim? anyukám is ott lesz holnap a leletkiadáskor, illetve a házi orvosnál is, mikor visszük vissza az eredményt. Előtte fel fogják hozni ezt a témát? Iszonyatosan dühös lenne, nem szeretném, ha megtudná. Köszönöm előre is a válaszokat!2012. szept. 26. 16:28
1/5 anonim válasza:
Mit mutatna ki a vérvétel? Miért voltál és mit vizsgáltak?
Az általáűnos labor eredményeket nem fogja érdemben befolyásolni, ne izgulj.
2/5 A kérdező kommentje:
Azt mondták, hogy kimutatja, mert hatalmas hormonlöket, és befolyásolja az eredményeket. Olyanokat néztek, hogy süllyedés, vas, vércukor, kb 10-12 szempont volt felsorolva, nyirokcsomó gyulladásom van. Most akkor mégsem? Tiszta ideg vagyok! :(
2012. szept. 26. 16:51
3/5 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..
Amúgy szerintem inkább jobb, hogy bevetted minthogy terhes légy. Felesleges ezen idegesíteni magad, majdnem felnőtt vagy. Menj el egyedül az orvoshoz és kész. A szexhez elég felnőtt vagy akkor egyedül is eltudod ezt intézni szerintem. Ha meg anyukádnak mennie kell veled mindenképp akkor meg előtte beszéld meg vele.
23N
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, én írtam ki azt is, de ott a kérdés nem erre irányult, illetve jobbnak láttam más kategóriába írni, hátha normálisabb választ kapok.
2012. szept. 26. 19:14
5/5 anonim válasza:
Mocs kos rib anc szereted gumi nélkül mi,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!